Фото - 5 іграшок must have для  дитини від 1 до 3 років

5 іграшок must have для дитини від 1 до 3 років

1. Пірамідка.

За висновками психологів пірамідка – найкраща іграшка  для маленьких діток. Вона сприяє розвитку первинних навичок: уважності, спостережливості, дрібної моторики та  пізнання в цілому.

Пірамідка складається з  кілець різного розміру і кольору, нанизаних на вісь з основою, й ковпачка. Кільця пірамідки мають приємну поверхню, їх зручно тримати в маленьких долоньках. Знімаючи і нанизуючи кілечка на основу, малюк знайомиться з формою і розміром предметів, вчиться просторово мислити, розпізнавати кольори і вивчає кількісний рахунок.

2. Пазли

Іграшка розвиваюча: 3D пазли Тварини   - цікава розвиваюча іграшка для дітей від 12 місяців. Завдяки 3D пазлам від ТМ Тигрес, дитина вчиться сприймати зв'язок між частиною і цілим. Малюк вчиться уважності й посидючості. Граючись пазлами,  починає розуміти зв’язок між частиною і цілим. 

 

3. Мозаїка - найкраща дитяча іграшка для розвитку творчої уяви дитини. Вона розвиває дрібну  моторику рук, координацію і спритність рухів, інтелект й увагу дитини. Малюк складає фігури, які зображені на картинках, а також вигадує свої унікальні фігури, квіти та тварини

 

4. Лялька або м’яка іграшка (від 1 року).  Вона розвиває тактильні відчуття у дитини. Заспокоює малюка, коли поруч немає мами. Дитина гається з іграшкою в рольові ігри, вигадує їй ім’я, одягає, годує, бере з собою на прогулянку й у садочок. 

 

7.Конструктор – іграшка для розвитку творчих та інтелектуальних здібностей кожної дитини. І хлопчики, і дівчатка люблять будувати та конструювати. Іноді дитяча фантазія створює цілі міста з різноманітними будівлями. Юні конструктори будують машини, літаки, мости, брами й пасовиська з тваринами. Гра з конструктором корисна для розвитку  моторики рук, інтелекту й уваги, творчого потенціалу.  Деталі мають обтічну форму без гострих виступів і абсолютно безпечні для дитини.