Фото - Аксесуари ТМ Canpol babies для гігієни малюка

Аксесуари ТМ Canpol babies для гігієни малюка

   Щоденна гігієна малюка - важливий ритуал. І починається вона відразу після народження. Вже в пологовому малюка миють, переодягають й протирають очі. Поки дитина маленька, матуся повинна щодня дбати про гігієну крихітки.  Їй потрібно терпіння, акуратність, і, звичайно, необхідні аксесуари для гігієни малюка.

  Почнемо з красивої зачіски. Важлива частина догляду за малюком - розчісування волосся. Розчісувати крихту необхідно регулярно і часто, навіть якщо у нього на голові всього лише легкий пушок. Саме тоненькі волоски найбільше схильні до переплетіння, а розчісування допоможе цьому запобігти. Під час розчісування відбувається масаж голови, що активізує кровообіг, поліпшує зовнішній вигляд волосся, стимулює їх живлення й ріст.

Добре, коли щітка для малюка виготовлена ​​з натуральної щетини. Також для безпеки дитини важливо, щоб у щітці не було гострих кутів. Всім цим вимогам відповідає щітка для волосся ТМ Canpol babies. Вона м'яко масажує маленьку голову  і не електризує волосся. У комплекті зі щіткою йде зручний гребінець.

Крім розчісування волосся, малюкові потрібно регулярно і акуратно підстригати нігті. Безпечні і практичні ножиці ТМ Canpol babies із заокругленими кінцями забезпечують ефективну гігієну нігтів дитини. Захисна кришечка на ножицях розроблена фахівцями для безпеки та додаткової гігієни. Кусачки із ручкою заокругленої форми зручно тримати і використовувати.Фахівці рекомендують підстригати нігті під час сну дитини.

Для гігієни малюка також дуже важливі чисті вушка і носик. Для цього можна скористатися ватяними паличками, але тут мамі потрібно бути особливо обережною, адже палички не можна глибоко вставляти. Потрібно протирати паличками вушні раковини і ніжну шкіру за вушками, а носик чистити акуратно, не доходячи до носових пазух. Ватяні палички Canpol babies зі спеціальним обмежувачем, який не дозволить вставити їх глибоко, підстрахують вас! З турботою про малюків палички виготовлені з 100% м'якої бавовни.

Для чищення зубчиків використовуйте дитячу зубну масажну щітку від Canpol babies. Вона виготовлена ​​з м'якого силікону і призначена для очищення зубчиків і масажу ясен у найменших діток. Зручна форма щітки (одягається на палець) дозволяє чистити зубчики навіть у важкодоступних місцях.

З одного боку вона має силіконові щетинки, які ідеально підходять для чищення перших зубчиків, а з іншого - спеціальні пухирці, якими зручно масажувати ясна дитини.

Дитяча зубна щітка допоможе   безпечно очистити делікатні ясна і зуби дитини, без страху заподіяти біль і пошкодити чутливі ясна, як при використанні традиційних зубних щіток.

Спробуйте аксесуари Canpol babies - і ви переконаєтеся, що догляд за малюком стане легшим і комфортнішим. Нехай ваш малюк росте доглянутим, красивим і здоровим!