Фото - Аксесуари для купання Canpol babies – перетворять купання на захопливу гру!

Аксесуари для купання Canpol babies – перетворять купання на захопливу гру!

  Купання малечі – особливий, корисний для здоров’я малечі ритуал, який дарує масу позитивних емоцій. Проте, іноді купання викликає невдоволення крихітки. Особливо, коли вода не відповідної температури, або дитячий шампунь потрапляє в очі. Щоб перетворити купання на захопливу гру, радимо купити аксесуари для купання!

Купити термометр для купання – подбати про комфортну температуру для купання.

До перших водяних процедур дитини потрібно підготуватися. Потрібно купити дитячу ванночку й термометр для вимірювання температури. З часом ви інтуїтивно відчуватимете чи комфортна температура води. Проте спочатку термометр необхідний. Оптимальна температура води для купання дитини від 34 до 37 градусів, а температура повітря - в межах 20-22 градуси.

Перші кілька тижнів купайте малюка 5-10 хвилин. А коли період новонародженості мине, й малюку виповниться місяць, купати його можна 30-40 хвилин.

Підклад у ванну допоможе довше утримувати необхідну температуру.

Вода у дитячій ванні швидко холоне. Доливати гарячу воду, коли малюк купається, не можна! Але завдяки підкладу у ванну, малюку буде комфортно перебувати у воді. Коли дитина підросте, антиковзаючий гумовий килимок для ванни  Canpol babies гарантуватиме  безпеку під час купання у великій ванні.  Він призначений для використання в дитячих ванночках, великих ваннах і душових кабінках.  Завдяки спеціальним присоскам, килимок кріпиться до дна й захищає дитину від ковзання та падіння.

Рондо Canpol babies – мийте маленькі голівки без сліз!

Діти дуже не люблять мити голову. Попри те, що шампуні для крихіток не подразнюють очі, крихітці не приємно, коли миючий засіб чи просто вода потрапляє на обличчя. Фахівці європейського бренду Canpol babies створили оригінальний аксесуар, який перетворить миття голови на веселу забаву! Рондо виготовлене з м'якого нетоксичного матеріалу, універсальне й підходить під форму голови малюків з народження.

М’яка губка Canpol babies для чутливої шкіри малюка.

Для купання дитини використовуйте аксесуари призначені для дітей. Шкіра новонародженого в п'ять разів тонша, за шкіру дорослої людини, тому вразливіша.

 М’яка губка для купання у вигляді симпатичних звіряток Canpol babies ідеально підходить для ніжної шкіри дитини. Губка підходить для щоденного купання та гри дитини у воді.

Мийка махрова допоможе зробити щоденні гігієнічні процедури цікавішими. Пограйтеся з дитиною перед вмиванням й малюк не капризуватиме. Мийка у формі рукавички. Виготовлена з бавовняної тканини, не подразнює ніжну шкіру дитини. Ідеально підходить для щоденного вмивання й купання.

Насолоджуйтесь початком материнства й дбайте про комфорт та безпеку малюків з Canpol babies!