Фото - Аспіратор – пристрій для безболісного  очищення маленького носика!

Аспіратор – пристрій для безболісного очищення маленького носика!

Купити аспіратор – полегшити нежить у малюка

Нежить – неприємний стан. Особливо в маленької дитини, адже самостійно очистити носика крихітка не вміє. Нежить ускладнює дихання, провокує кашель та запалення вух, знижує апетит малечі й погіршує сон. Як очистити маленький носик?

Аспіратор – спеціальний пристрій для очищення носової порожнини.  Аспіратор потрібно купити одразу після народження дитини.  Він швидко та комфортно допоможе очистити верхні дихальні шляхи немовля від в’язкого або засохлого слизу, щоб малюк міг дихати вільно.

Купити пристрій для очищення носа – подбати про здоровий апетит крихітки

Під час годування діти дихають носиком. Якщо ж в малечі нежить, це неможливо. Якщо дитина не хоче їсти, постійно плаче  - варто перевірити носик крихітки. Навіть, якщо немає нежиті, можливо  засохлий слиз заважає дитині вільно дихати

Аспіратор Canpol babies для найменших

Нежить – неприємний стан . Адже виділення з носа ускладнюють дихання, провокують кашель та запалення вух, знижують апетит та погіршують сон. Як безболісно очистити носик дитини?

Фахівці ТМ Canpol babies розробили аспіратор із силіконовою насадкою, за допомогою якого очистити маленький носик стало легко та безболісно.

Аспіратор для носа Canpol babies призначений для дітей від народження й до 3 років, які ще не вміють самостійно очищати носик. Аспіратор дозволяє легко і просто усувати надлишкові виділення. У нього є незаперечна перевага над іншими аксесуарами такого типу – можливість регулювання сили відсмоктування. Один кінець аспіратора знаходиться у мами в роті, тому вона може дбайливо контролювати інтенсивність відсмоктування, що робить процес безпечним для малюка.

 Аспіратор має подвійний захист від попадання виділень в рот мами, для більшого психологічного комфорту можна додатково розмістити шматочок вати в пластмасовій частині трубки.

Після використання аспіратор легко миється в теплій воді з дитячим милом. Аспіратор має зручну коробку для гігієнічного зберігання.

Аспіратор комплектується 2 змінними насадками, але ви можете також замовити змінні насадки для аспіратора Canpol babies додатково. Їх форма пристосована до форми маленького носика і запобігає занадто глибокому й болючому введенню пристрою.  Насадки виготовлені з м'якого силікону, щоб забезпечити повну безпеку, навіть якщо малюк під час процедури вередуватиме чи раптово поверне голівку.

У нашому інтернет-магазині ви можете купити аспіратор Canpol babies зі швидкою доставкою!

Насолоджуйтеся початком материнства разом з Canpol babies