Фото -  Бамбуковий посуд для дітей Canpol babies - турбота про здоров’я малюків та їхнє майбутнє

Бамбуковий посуд для дітей Canpol babies - турбота про здоров’я малюків та їхнє майбутнє

  Вводити перший прикорм фахівці радять у шість місяців, а привчати дитину самостійно їсти варто з дев’яти місяців. Спочатку потрібно дати малечі ложечку й продовжувати його годувати. Малюк інтуїтивно почне тягнути ложку до рота, й з часом почне їсти сам. Звісно, процес навчання буде нелегкий й матусі доведеться докласти чимало зусиль й терпіння, а також додаткового часу для прибирання й прання. Однак усі зусилля не даремні, адже зовсім скоро малюк стане самостійніший й акуратніший.

Щоб процес навчання був цікавий, радимо купити посуд для дитини. Замовляйте дитячий посуд в спеціалізованих магазинах перевірених виробників. Зверніть увагу на бамбуковий посуд європейського виробника ТМ Canpol babies. Екологічно чистий посуд для дітей -    чудова альтернатива пластику. Адже якісний посуд важливий для здоров’я дитини, так само як і продукти харчування.    

Дитячий  екопосуд виготовляють з волокон бамбука, який очищують від кори і подрібнюють до порошкоподібного стану. Потім надають форму, додають природних барвників, створюють дизайн, відправляють під прес і запікають готовий виріб під впливом високих температур.

Бамбуковий посуд це:

  • 100% натуральний матеріал. Безпечний для контакту з продуктами харчування.
  •  Не виділяє токсичних речовин і не вбирає запахи
  •  Ударостійкий. Ідеально підходить для дітей, які лише починають самостійно вчитися їсти.  
  •  Підходить як для гарячих, так і холодних напоїв.
  • Яскравий дизайн заохочуватиме малюка самостійно їсти й пити
  • Легкий та зручний для дітей від 1 року.
  • Бамбуковий посуд для дітей можна мити в посудомийній машині в делікатному режимі.
  • Спеціально розроблена заокруглена форма запобігає травмуванню дитини.  

Обираючи еко посуд, ви дбаєте про здоров’я дитини та її майбутнє.

Адже бамбуковий посуд виготовлений з матеріалу, що відновлюється й набагато швидше ніж пластик розкладається в навколишньому середовищі. Купити бамбуковий посуд за акційною ціною можна у нашому інтернет-магазині.

Збережемо довкілля разом!