Фото - Боулінг  – гра для всієї родини

Боулінг – гра для всієї родини

Боулінг – активна гра для всієї родини. Щоб весело провести час разом не потрібно йти в розважальний центр чи в парк,  достатньо  подвір’я. А якщо на вулиці  дощить чи холодно ви зможете весело погратися  вдома. Для  гри в боулінг не потрібно багато місця: відстань від гравців до кеглів залежить від віку дітей.

Боулінг складається з семи або дев’яти кольорових кеглів та однієї кулі.  Правила гри прості. Потрібно розставити кеглі у формі трикутника і збити їх одним кидком, який називається «страйк». Для цієї гри не потрібно багато місця. Відстань до кеглів залежить від віку дитини.  Ця гра допоможе розвинути у малюка спритність, влучність, моторику та координацію рухів.

  Розмір кеглів залежить від віку дитини. Для найменших варто купити «Боулінг» з невеликою кулею, щоб крихітці було зручно брати її маленькими ручками.  Виставляючи кеглі, називайте їх колір та рахуйте вголос. Можна розставляти кеглі у формі трикутника, а можна – у формі квадрата. Ставити всі одразу чи  змінювати кількість. Коли дитина кидатиме кулю і збиватиме кеглі, радісно називайте кількість кеглів, які впали. Розвиваюча іграшка «Боулінг» для дітей від одного року складається з семи різнокольорових кеглів та двох невеликих куль. Якщо малюк не зможе збити жодної кулі з першого разу, у крихітки є ще один шанс! З дітками, які навчитися стрибати, можна влаштувати біг з перешкодами. Розкладіть кеглі по підлозі й покажіть малюку, як весело їх перестрибувати. А якщо крихітка лише вчиться впевнено ходити, хай переступає через перешкоду і зміцнює м’язи маленьких ніжок.

Розвиваюча іграшка Bowling Big складається з шести великих різнокольорових кеглів і великої кулі. Куля має три отвори для зручності  її захоплення гравцем. Гра у боулінг ідеальна щоб відірвати дітей від гаджетів. На дитячому майданчику розділіть дітей на команди та влаштуйте між ними турнір зі смачними та корисними призами. Коли малечі набридне просто кидати кулі, запропонуйте ще одну цікаву гру. Розставте кеглі по одній прямій з невеликою відстанню. Розділіть дітей на дві команди. Кожен учасник має пробігти між кеглями з кулею в руках і передати іншому учаснику. Увімкніть таймер. Та команда, учасники якої пробігли швидше, перемогла.  Обов’язкова вимога у цій грі – призи переможцям й їх суперникам для заохочення. У Bowling Big цікаво грати не лише дітям! Дорослі теж з задоволенням позмагаються у влучності. Іграшку зручно зберігати: кеглі та куля кріпляться на спеціальний тримач.      

У нашому інтернет-магазині ви можете купити боулінг з маленькими або великими кулями від українського виробника ТМ Tigres. Іграшки виготовлені з безпечних матеріалів з використання харчових барвників. 

Замовляйте іграшки онлайн або за номером телефону: 0673613003