Фото - Цеглинка за цеглинкою:  за допомогою конструктора та технології «Шість цеглинок» діти навчаються у грі!

Цеглинка за цеглинкою: за допомогою конструктора та технології «Шість цеглинок» діти навчаються у грі!

  Основна діяльність малюків це гра. Конструктори – універсальна іграшка, яка ніколи не набридає дітям. Малеча будує різноманітні конструкції й щоразу самостійно створює іншу іграшку. Фантазує, ставить перед собою завдання й вирішує їх.  Грається та розвивається.

Конструктори – потужний засіб для гри та розвитку дітей. Саме конструктор став основою технології «Шість цеглинок», яку успішно впровадили у дошкільній освіті.

«Шість цеглинок» -  це унікальна методика, яка дозволяє у  формі гри вивчати нове. В набір входить 6  елементів стандартних кольорів – зеленого, червоного, жовтого, оранжевого, синього та блакитного.  

Виконуючи веселі завдання і граючись набором з  шести різноколірних цеглинок, діти тренують пам’ять, розвивають моторику і мислять творчо.  

Адаптована система навчання забезпечує активне включення в процес усіх діток, адже конструктор відповідає інтересам дітей, їх здібностям та можливостям.

Шість цеглинок - це ціла низка ігор, для всебічного розвитку дітей: конструкторсько-будівельні, сюжетно-рольові, математичні, гра в командах та самостійні завдання.  

Цікаві завдання приваблюють дітей, а використання конструктора діє як додаткова мотивація та заохочення для малят.

Технологія «Шість цеглинок» передбачає індивідуальний набір з шести елементів для кожної дитини та педагога.  

Купити набір «Шість цеглинок» ТМ Tigres можна  у інтернет-магазині виробника.

  • Високоякісний матеріал. Конструктор виготовлений з безпечної міцної пластмаси.  Деталі приємні на дотик. Зручні для дитячих долонь. Легко кріпляться і створюють міцну конструкцію, яка витримує активну експлуатацію.
  •  Універсальність: деталі іграшки підходять для гри з іншими конструкторами ТМ Tigres.
  • Для гри в колективі. Об’єднуючи деталі, діти разом створюватимуть цікаві конструкції та вчитимуться працювати в колективі.  
  • Освітня цінність. За допомогою конструктора дитина вивчить основні кольори, правила додавання та віднімання, розвиватиме математичне мислення та інтелектуальні здібності.
  • Іграшка призначена для дітей 3+ Підходить для занять у дитячому садку та молодшій школі за методикою «Шість цеглинок».

«Шість цеглинок» допоможуть  удосконалити найважливіші  вміння й адаптуватися до процесу навчання. Гра з конструктором розвиває інтелектуальні здібності, формує винахідливість, самостійність ініціативність, уміння  аналізувати та порівнювати предмети. Діти вчаться працювати в команді, розвивають соціальні здібності та емоційний інтелект.

   У дітей, які часто складають конструктор, швидше розвивається мовлення, бо дрібна моторика рук пов’язана з центрами мовлення. Спритні, точні рухи рук допомагають дитині швидше опанувати техніку письма.

«Шість цеглинок» – це технологія, яка стимулює дитину досліджувати, шукати відповіді на цікаві завдання та навчатися у грі.

Завдяки конструктору ТМ Тigres дитина почне вчитися з задоволенням!