Фото - Чи можливо поєднувати грудне вигодовування з годуванням з пляшечки?

Чи можливо поєднувати грудне вигодовування з годуванням з пляшечки?

Грудне вигодовування – найкраща та найпоживніша їжа для малюка. Але іноді виникає потреба  догодовувати малюка, якщо мамі потрібно відлучитися чи виникають проблеми з сосками.  Щоб малюк не відмовився від грудей, не можна використовувати звичайну пляшечку для годування. Адже щоб добути молоко з материнських грудей, дитина докладає зусилля. Зі звичайної соски їжа дістається крихітці легко. 

 Щоб поєднувати грудне вигодовування з годуванням з пляшки, обирайте пляшку з динамічною соскою.

Пляшечка має бути високої якості, виготовлена з безпечних, протестованих та сертифікованих матеріалів. Важлива й  антиколікова система годування, яка дає можливість дитині вільно дихати носиком, під час годування, ритмічно смоктати, без ризику похлинутися. Для цього потрібно правильно підібрати соску.

Пляшечка та соска для годування  повинні бути безпечні для дитини, іншою рекомендацією є те, що соска не повинна порушувати природне смоктання та ритм. Дуже важливо, щоб техніка смоктання соски, максимально нагадувала смоктання грудей. Соска повинна подовжуватись та лежати в ротику дитини, наче груди, і, водночас, її основа повинна стійко триматись в ротику (вона не має бути занадто м’якою). Ця функція не може виконуватись сосками, виготовленими з однорідного силікону, тому що жорсткі соски не мають подовжуючої форми, а занадто м’які – малюк буде кусати. Тому динамічна соска, виготовлена з різних шарів силікону (з тонким, м’яким наконечником та з жорсткою основою), це найкращий вибір. Форма соски повинна дозволяти губам малюка міцно тримати її до закінчення смоктання.

Під час смоктання дитина не повинна ковтати повітря, бо в результаті цього у неї можуть бути коліки.

Скляна пляшечка LOVI  Diamond Glass з динамічною соскою –  не перешкоджає природним рефлексам смоктання дитини та сприяє безпечному годуванню грудьми. Пляшечка виготовлена з високоякісного боросилікатного скла, без додавання Бісфенолу-А. Дуже міцна та стійка до подряпин. Забезпечує високий рівень гігієни та довгий час підтримує температуру молока.

Для новонароджених бренд LOVI пропонує пляшечку 150 мл. Для діток від трьох місяців – пляшечку розміром 250 мл. Можна вибрати аксесуар в рожевому, або блакитному кольорі. Ця пляшечка підходить для всіх молоковідсмоктувачів LOVI.

Скляна пляшечка LOVI  Diamond Glass

  • Зроблена з природних матеріалів  
  • Довговічна та гігієнічна
  • Зберігає температуру їжі протягом довгого часу
  • Не перешкоджає природним рефлексам смоктання дитини та сприяє безпечному годуванню грудьми.

Аксесуари бренду LOVI допоможуть пережити лактаційні кризи та успішно поєднувати грудне вигодовування з вигодовуванням з пляшечки.