Фото - День святого Валентина – свято романтики та любові

День святого Валентина – свято романтики та любові

  День святого Валентина  - найромантичніший день в році. Це свято прийшло до нас в 90-х й сьогодні дуже популярне. Напередодні 14 лютого вітрини магазинів й кав’ярні прикрашають яскравими сердечками-валентинками. Закохані пари заздалегідь бронюють  дату 14 лютого, щоб укласти шлюб. Романтики освічуються своїм коханим, а подружні пари влаштовують вечері при свічках.

Історія свята

   У найпопулярнішій легенді розповідається про те, що римський імператор Клавдій II мріяв завоювати світ. Він  хотів зібрати багатотисячну армію з безстрашних воїнів. Кохання та шлюб, на думку імператора, робили легіонера слабким. Сім’я для солдата була важливіша ніж слава імперії. Тому імператор підписав наказ, який забороняв легіонерам одружуватися  впродовж усієї військової служби.

Але солдати продовжували таємно брати шлюб зі своїми коханими й допомагав їм у цьому священник Валентин. Розгніваний імператор, дізнавшись про це, наказав стратити молодого священника. У в’язниці Валентин закохався в сліпу доньку тюремника. Одні джерела вказують на те, що священник мав магічні здібності зцілення. Інші, - що Валентин знався на медицині й саме медичні знання допомогли йому вилікувати сліпоту дівчини. Перед стратою він надіслав коханій прощального листа, якого підписав "Від твого Валентина".

Що подарувати

На День закоханих дарують солодощі, коштовності, квіти й, неодмінно, валентинку! М’які подушки-валентинки – подарунок з душею, який нагадуватиме про ваші почуття.

Дизайнери ТМ Tigres створили романтичну колекцію іграшок-подушок. М’які сердечка та подушки з ніжними аплікаціями – стильний та красивий подарунок. Вишукана валентинка наповнить інтер’єр романтикою. Іграшка-подушка – доречний аксесуар для власника авто. Валентинки ТМ Tigres – стильні, красиві й водночас практичні.Їх можна прати у пральній машині й вироби не втратять свого зовнішнього вигляду.  

Валентинка – не лише для половинки: започаткуймо нову традицію вітати у день кохання своїх діток

14 лютого вітають коханих. Не забудьте привітати й свою малечу. Хай це стане доброю традицією – вітати у День кохання діток. Бо ж вони – наша найбільша любов. Нагадуйте про це дітям, і не лише у День Валентина. І не лише, коли вони нас тішать своїми успіхами. Бо коли дитина завинила, вона потребує нашої любові та підтримки ще більше.

Пам’ятайте: діти, яких любили в дитинстві, стають дорослими, які вміють любити!