Фото - Фабрика іграшок  Тигрес – помічник святого Миколая!

Фабрика іграшок Тигрес – помічник святого Миколая!

Малята з нетерпінням чекали вечора, щоб розповісти батькам, що вони тепер знають  де Святий Миколай бере іграшки для подарунків  дітям. Сьогодні  вони побували на екскурсії у іграшковій фабриці Тигрес, з захопленням мандрували із цеху в цех та побачили, як на світ з’являються сотні м’яких та пласмасових  іграшок.

 Створення іграшки починається з ідеї. Виявляється, щоб створювати іграшки треба мати неабияку уяву!  Дизайнер вигадує іграшку, потім  малює, підбирає відповідний матеріал, створює лекала-викрійки , шиє та наповнює. Так народжується одна іграшка  – еталон взірець: від ідеї до готового виробу.  Далі лекала віддають на виробництво й завдяки роботі дружнього колективу на світ з’являються мільйони виробів, таких, як вигадав дизайнер. Уявіть, фабрика іграшок Тигрес виготовляє стільки іграшок, що вистачає дітям в усьому світі!   

- То виявляється,  усі працівники Тигресу працють як «Фіксики»! Бо вони  наче гвинтики в одному механізмі – зауважив Сергійко.

- От для чого так багато іграшок? – запитала Софійка?

- Це замовлення від Святого Миколая. Слухняних діток у цьому році дуже багато й Миколай кожному покладе під подушку  сюрприз – відповіла екскурсовод Ірина.

 - То тепер ми можемо не хвилюватися, що комусь не вистачить подарунка!  – сказала Світланка.

- Дійсно, іграшок вистачить усім, бо фабрика Тигрес – помічник Святого Миколая  -  підтвердила вчителька, Ольга Іванівна.

Отож, запрошуємо на незвичайну екскурсію на фабрику Тигрес, де Ви станете свідками справжнього дива. Адже ті дітки, які побували на екскурсії, безперечно запам'ятають її на все життя. Бо хто ж забуде справжню фабрику Святого Миколая!

Щоб записатися на екскурсію телефонуйте з 16:00 до 18:00, (067) 332-47-80, Ірина Сущук