Фото - Gigant ТМ WADER – для яскравих осінніх прогулянок!

Gigant ТМ WADER – для яскравих осінніх прогулянок!

Прогулянка осіннім парком з дитиною, а ще краще – усією сім’єю, - чудова нагода весело та з користю провести час. Коли Ваша дитина ще зовсім маленька – важливо правильно підібрати час для прогулянки. Найкраще гуляти перед обіднім сном. Адже після прогулянки на свіжому повітрі покращується апетит і сон малюка.  Дітям важливо гуляти на свіжому повітрі не залежно від погоди. Звичайно, якщо вітряно або дощить краще залишатися вдома. Але якщо сонечко час від часу виглядає з-за хмаринки, одягайте тепліше малюка, беріть з собою іграшку й гайда на вулицю! Малюки найбільше люблять бавитися в піску, однак у жовтні найкраще гуляти в осінньому парку.  Візьміть із собою машинки з серії Gigant Farmer ТМ WADER – іграшкові велетні, які сподобаються і малюкам, і дошкільнятам. Вони вразять маленьких автолюбителів своїми габаритами та вантажомісткістю. Вантажівку-гіганта дитина зможе не лише   возити, а й кататися самостійно, відштовхуючись ніжками.

 Gigant Farmer ТМ WADER – незамінні помічники маленького фермера!                                      

Дітям подобається копіювати дорослих. З гігантськими вантажівками малеча допоможе збирати осінній врожай. А ще можна прикріпити великий причіп з серії Gigant Farmer , тоді малечі знадобиться допомога тата, адже іграшкові велетні витримують навантаження у 150 кг! Уявіть, скільки осінніх дарів можна назбирати в такий причіп. Збирайте разом листочки, каштани, жолуді й розповідайте дитині про ці осінні дари. Ви можете посадити малюка  й покатати її разом з жовтогарячими листочками. Гігантські емоції гарантовано!

Іграшка не лише міцна, а й абсолютно безпечна, бо виготовлена з сертифікованих матеріалів. І не хвилюйтеся, якщо раптом маленький фермер забуде її на вулиці й піде дощ – усі іграшки ТМ WADER стійкі до погодних умов.

Грайтеся та розвивайтеся разом з нами!