Фото -  Купити іграшки в інтернет-магазині виробника

Купити іграшки в інтернет-магазині виробника

Купити іграшку в інтернет-магазині

Хочете купити іграшку в інтернет-магазині, але вагаєтеся щодо якості? Замовляйте у інтернет-магазині українського виробника. Усі іграшки відповідають  стандартам якості та мають знак відповідності.

У інтернет-магазині Тигрес іграшки від 1 до 101 року і не тільки

У нашому інтернет-магазині можна купити розвиваючі іграшки для дітей 1+, аксесуари для мам та немовлят, а також м’яконабивні іграшки для діток та дорослих .

Якщо ви бажаєте купити іграшку для дітей від 1 до 3 років, радимо завітати у наш розділ «Розвиваючі іграшки».

Купити сортер

  Сортери, мозаїки та пазли безпечні для дітей від одного року. В цьому віці дітям надзвичайно корисно розвивати дрібну моторику рук, увагу та логічне мислення.

Купити конструктор

Конструктори – універсальні іграшки, які ніколи не набридають дітям. Український виробник пропонує конструктори 1+ різноманітних кольорів та комплектації. З великими та гнучкими елементами для найменших та з простим інтуєтивно зрозумілим кріпленням.        

Купити машинку

У розділі «Машинки» іграшки для юних водіїв та водійок. У нас представлені машинки різних розмірів та призначення. Поліцейські, швидкі, будівельні, військові – великі та маленькі іграшки на будь-який смак.           

Купити будиночок для ляльок

У віці 3-4 роки діти активно грають рольові ігри, саме час купити будиночок для ляльок. Діти відтворюватимуть у грі усе, що вони бачать й що їх турбує. Будиночок для ляльок дозволить малечі втілювати усі фантазій й відчувати себе дорослими.  

М’яконабивні іграшки дарують щирі емоції найріднішим, не залежно від віку. Якщо купити ведмедика дорослій дівчині, вона так само зрадіє, як у дитинстві. Колегам по роботі можна купити подушку з патріотичною символікою, або підголовник з тематичною вишивкою.

Купуйте іграшки, зроблені в Україні й будьте впевнені: ви обираєте найкраще!

 

             

Купити іграшки в Україні:
Одеса, Київ, Харків, Івано-Франківськ, Дніпро, Полтава, Житомир, Черкаси, Вінниця, Львів, Коростень, Тернопіль, Луцьк, Хмельницький, Кременчук, Олександрія, Миргород, Обухів, Погребище, Шаргород, Жмеринка, Скадовськ, Нова Каховка, Жовті води, Марганець, Бердичів, Чуднів, Новоград-Волинський, Глобине, Золотоноша, Прилуки, Ржищев, Гадяч, Трускавець, Чугуїв, Люботин, Карлівка, Конотоп, Суми, Татарбунари, Білгород-Дністровський, Богуслав, Пирятин, Березань, Борис Буча, Сквира, Ромни, Миргород, Світловодськ, Миколаїв, Каховка, Ладижин, Старокостянтинів, Славута, Дубно, Острог, Самбір, Борислав, Трускавець, Малин, Ружин, Красилів, Острог, Здолбунів, Шепетівка, Лебедін, Глухів, Умань, Слав Берислав, Очаків, Ананьїв, Подільськ, Хмільник, Козятин, Вараш, Ковель, Хуст, Ужгород, Вижниця, Мукачево, Моршин, Сміла, Красноград, Вишгород, Андрушівка, Липовець, Теплодар, Вознесенськ, Кам'янець-Подільський, Ватутіне та інші міста України.