Фото - М’які іграшки ТМ Tigres – ідеальні для гри в дочки-матері

М’які іграшки ТМ Tigres – ідеальні для гри в дочки-матері

Гра в дочки – одна з найстаріших дитячих сюжетно-рольових ігор, яка імітує доросле сімейне життя.

Зазвичай цю гру грають дівчатка, але іноді долучаються й хлопчики. У гри немає чітких правил. Діти, розподіляють між собою ролі  членів сім'ї, втілюють у грі реальні життєві ситуації, імітують поведінку родичів і ровесників. Малеча відтворює у грі певні події, повторює спілкування й відносини між членами своєї сім’ї, копіює інтонацію й слова, що чує від дорослих. Діти можуть повторювати, те що бачать в реальному житті або  втілювати у грі свої фантазії

З погляду психології , спостереження за грою дочки-матері може дати батькам неоціненну інформацію про світ дитини. Ви можете побачити з боку своє сімейне життя, відносини всередині сім'ї, зрозуміти, що турбує малюка. Діти часто не можуть висловити свої претензії дорослим, але вони можуть зобразити це у грі.

Колись малеча гралася саморобними ляльками й підручним інвентарем. Сьогодні ж світ іграшок яскравий та різноманітний. Будиночки для ляльок, різноманітні меблі, великі та маленькі іграшки – усе, щоб діти гралися та розвивалися.

М’які іграшки відіграють важливу роль в розвитку емоційного інтелекту та соціальної адаптації дітей. Ведмедики та зайчики – символ безтурботного й щасливого дитинства, must have у кожній дитячій кімнаті.

Дизайнери ТМ Tigres cтворили іграшки з дитинчатами, щоб гра в доньки-матері була ще реалістичнішою. Адже дітки зовні схожі на своїх батьків. Іграшки з дитинчатами коала, єнот та кенгуру  - це набори по дві іграшки зовні схожі між собою. Це мама з малюком, або тато з малюком  -  усе, як в реальному житті. Якщо ж купити два таких набори, то вийде справжня  сім’я: тато, мама та двоє діток.

Іграшки з дитинчатами – ідеальний набір для гри в доньки-матері. Дитина зможе гратися з братиком чи сестричкою. Або ж самостійно, виконуючи по черзі роль кожного члена сім’ї. М’які іграшки виготовлені з безпечних матеріалів та відповідають інтелектуальним та фізичним здібностям дітей від трьох років.

М’які іграшки ТМ Tigres наповнюють дитинство добрими та щирими емоціями й дозволяють крихітці гармонійно рости, розвиватися й адаптуватися до дорослого світу.