Фото -  Кружка з трубочкою Canpol babies -  інноваційний спосіб допомогти дитині навчитися пити самостійно

Кружка з трубочкою Canpol babies - інноваційний спосіб допомогти дитині навчитися пити самостійно

Відмова від пляшечки повинна відбуватися поступово. Тренувальні кружки та кружки – непроливайки допоможуть навчитися пити самостійно. У 12 місяців варто відмовитися від пляшечки взагалі. 

Кружка з трубочкою це ще один етап дорослішання малюка. Починаючи з десяти місяців привчайте малюка пити з трубочки. Це вміння розвиває м’язи рота, дихальної системи та голосового апарату. Якщо правильно пити, обидві губи, щоки та інші частини обличчя активно беруть участь у дозуванні рідини. Це запобігає проблемам з ненормальним розвитком зубів в старшому віці.

Пиття з чашки з соломкою формує довжину фаз вдоху та видиху. Це розвиває здатність контролювати повітряний потік під час цих фаз і всю дихальну механіку. 

Але пити з соломинки малюка необхідно навчити. Спостерігайте за дитиною під час навчання. Якщо ви помітили, що замість того, щоб пити, дитина кусає соломинку, а замість того, щоб смоктати рідину, грається, пережовуючи трубочку, одразу забирайте кружку й наголошуйте, що так робити не правильно. Ваше реагування у потрібний момент захистить крихітку  від шкідливих звичок. Лицьові м’язи справно працюють, лише коли малюк прикриває солому лише губами, а не кладе її між зубами.

Як навчити дитину пити через соломинку?

Хоча це вміння здається простим, воно вимагає практики. Крім того, маленькій дитині важко пояснити, як пити. Будьте терплячі:

Перш ніж розпочати навчання, виберіть правильну кружку з соломинкою. Вона не повинна бути занадто тонкою або занадто широкою, тому що малюк може захлинатися. У деяких пляшках з водою є клапани для запобігання протікання.

Наберіть рідину в соломинку, закривши наконечник. Покладіть трубку в рот. Відпустіть, відпустивши палець. Малюк зрозуміє, що з соломки тече рідина. Повторіть, не знімаючи соломку. Малюкові доведеться почати смоктати, щоб добути рідину.

Якщо ви почали вчити пити, даючи воду, і дитина захлинається, спробуйте дати щось солодше через соломинку, наприклад, густий сік або молоко

BONJOUR PARIS Canpol babies - це кружка непроливайка з трубочкою і обтяжувачем 270 мл. Ця кружка створена для дітей від 6 місяців, які вже вміють пити з кружки, але ще не повністю контролюють рухи.

Кружка виготовлена з безпечних для здоров'я малюка матеріалів. Унікальна силіконова трубочка з обтяжувачем стежить за рідиною, завдяки чому дитина може пити до останньої краплі, незалежно від кута нахилу кружечки. Спеціальна мембрана в трубочці пропускає рідину в соломинку тільки тоді, коли дитина п’є, таким чином запобігає розливанню, а сучасна кришка дозволяє легко і зручно приховати трубочку і гарантує 100% герметичність без протікання!

Трубочка виготовлена з м'якого силікону, що дозволяє дитині легко пити без ризику пошкодження перших зубчиків. Кришка запобігає випаданню трубочки та забезпечує гігієнічне зберігання.

Завдяки своїм характеристикам, кружка Canpol babies є ідеальним вибором для дитини, яка вчиться пити з кружки. Вона допомагає розвивати моторику, координацію рухів та самостійність. Кружка також дозволяє дитині пити, без проливання, що є важливим для маленьких дітей, які ще не вміють контролювати рухи.