Фото - Іграшки ТМ Сanpol babies – найкраще після маминих обіймів

Іграшки ТМ Сanpol babies – найкраще після маминих обіймів

Найкращою іграшкою для новонародженого малюка є мамині обійми. За дев’ять місяців малюк звик до стуку материнського серця, тому одразу заспокоюється, коли матуся ніжно пригортає його до грудей.

Коли минає період новонародженості, на другому місяці життя, крихітка вже фокусує свою увагу на предметах, які її оточують. Каруселька над ліжечком у цьому віці привертає увагу дитини й заспокоює своєю ніжною мелодією. У чотири місяці малюк буде не просто спостерігати, а намагатиметься вхопити іграшку. Немовля вивчає і досліджує різноманітні предмети за допомогою рук або ротика.  У цьому віці різноманітні брязкальця,  які легко і зручно тримати в маленьких ручках стимулюють уяву дитини й сприяють її розвитку. Головне, щоб іграшка була безпечна, виготовлена з міцних матеріалів, без гострих кутів. Починаючи з шести місяців, дитина  весело махатиме іграшкою й стукатиме предметом об предмет.  Для шестимісячного малюка найкорисніші брязкальця, які створюють звук чи шурхотять  в маленьких дитячих долоньках.

За допомогою брязкалець  можна навчити дитину повзати. Для цього необхідно іграшку покласти навпроти малюка і заохочувати його схвальними відгуками та шурхотінням іграшки.   Дитина докладатиме максимум зусиль, щоб  дотягнутися до яскравого брязкальця. Відстань між брязкальцем та малюком необхідно збільшувати поступово, щоб малюк не надто втомлювався. Після кількох спроб, крихітка впевнено повзатиме по кімнаті в пошуках нових іграшок.

Купити брязкальця

Сьогодні на ринку безліч яскравих забавок для дітей. Ми радимо купити брязкальця перевіреного надійного виробника. Адже це перші іграшки дитини, які вона обов’язково спробує на смак. У нашому інтернет-магазині ви можете купити онлайн брязкальця відомої європейської торгової марки Canpol Babies, яким довіряють мами в усьому світі.  Серед аксесуарів для гри та розвитку, можна купити брязкальця з прорізувачем,  якщо у крихітки ріжуться зубки. Незвичайна форма і яскраві кольори привертають увагу малюка. Рухливі елементи стимулюють дитину грати і відволікають від свербіння у яснах.  Іграшки сприяють розвитку слухової, зорової координації та дрібної моторики рук малюка. Елементи брязкалець ТМ Canpol babies  розрізняються по твердості й сприяють правильному розвитку дитини. М'які деталі не подразнюють ніжні ясна малюка.

Брязкальця виготовлені з міцних і безпечних матеріалів. Без гострих країв. Купуйте в нашому інтернет-магазині онлайн і будьте впевнені – Ви обираєте найкраще!