Фото - Зберіть свою колекцію іграшок

Зберіть свою колекцію іграшок

Психологи довели, що людям, а особливо дітям подобається  крутити  в руках та перебирати пальцями  різні предмети. Це допомагає розслабитися і сконцентруватися.  Так з’явилися різноманітні антистреси, які сьогодні дуже популярні.  Однак не завжди антистреси безпечні. Тому, купуючи їх, уважно читайте склад  матеріалу з якого виготовлена іграшка, зверніть увагу на аромат  та колір.

Особливою популярністю користуються м’які антистреси:

 

 

  • такі аксесуари довговічні і практичні.
  • вони реалістичні, викликають позитивні асоціації
  • моделі надійні, не рвуться
  • екологічність їх не викликає сумнівів, вони  виготовляються  з безпечних матеріалів, що не викликають алергію.

 

Ми пропонуємо Вам колекцію чудових  антистресів «Кращий друг». М’які та ніжні, бездоганні для малюків з народження. Животик, що шарудить, приверне увагу малюка й розвиватиме тактильні відчуття, а спеціальні гранули, що використовуються при наповненні іграшки, розвиватимуть дрібну моторику руку, яка відповідає за мовлення дитини. 

Безпечні  матеріали, якісна вишивка,  яскраві кольори та оригінальний дизайн – «Кращий друг» сподобається і малюкам, і дошкільнятам, і школярам. Симпатичні ведмежатко, зайчик, котик,  курчатко, пандочка та совеня – чудові антидепресанти та унікальна прикраса на рюкзак. «Кращий друг» заспокоїть малечу в дитячому садку та допоможе адаптуватися в школі.   

Збирайте колекцію «кращих друзів» та вчіться розмовляти, досліджувати, вивчати та пізнавати світ разом з нами!

Матусям й татусям, дідусям й бабусям, донечкам й синочкам – антистреси купуйте й спокій подаруйте!