Фото - Колекція пустушок Stardust створена для заспокоєння крихітки та довершеного образу на перших урочистих подіях

Колекція пустушок Stardust створена для заспокоєння крихітки та довершеного образу на перших урочистих подіях

 Постушка і грудне вигодовування

  Крихітка народжується з вродженим  смоктальним рефлексом. В перші хвилини життя маля активно смокче материнські груди.  Хоча молоко в матусі з’явиться на другу-третю добу після пологів, перший контакт з мамою важливий для вдалого початку грудного вигодовування  та здоров’я дитини.

 На останніх термінах вагітності в грудях починає вироблятися молозиво, збагачене материнськими антитілами. Саме воно потрапляє в стерильний шлуночок дитини й допомагає налагодити травну систему маленької людини.

  Перші дні після пологів, цілодобове перебування малюка біля материнських грудей необхідне для налагодження лактації. Педіатри запевняють, що годувати грудьми дитину необхідно «на вимогу». Але частенько  немовлята використовують материнські груди не лише коли голодні. Вони прагнуть задовольнити рефлекс смоктання й годинами не відпускають матусю.

  Допомогти малечі заспокоїтися та задовольнити вроджений рефлекс, допоможуть силіконові динамічні пустушки LOVI. Вони виготовлені з неоднорідних шарів силікону, що розтягується подібно до маминого соска відповідно до ритму ссання дитини. Динамічна форма й унікальна будова пустушки дозволяють  малечі  вільно дихати носиком і ковтати слину. Динамічна соска була створена фахівцями та лікарями з метою розвитку здорового інстинкту смоктання.

  Пустушки LOVI сприяють формуванню правильного прикусу. Основа пустушки не подразнює шкіру крихітки.  

  Для того, щоб пустушка виконувала свої функції необхідно підібрати її відповідно до віку й змінювати кожні 2 місяці.

Європейський бренд LOVI пропонує пустушки наступних розмірів

  • 0-3 місяці
  • 3-6 місяці
  • 6-18 місяців
  • 18+ місяців

  Пустушки продаються по дві штуки в зручних футлярах. Можна обрати пустушку,  яка пасуватиме до візочка чи одягу крихітки.

   Новинка бренду LOVI – колекція Stardust – стильна динамічна пустушка від 0 до 18 місяців в трьох трендових кольорах з дизайнерським орнаментом. Ця пустушка підійде для хлопчика і для дівчинки, й сподобається матусям. Кожен аксесуар має ковпачок для гігієнічного використання. Пустушка Stardust - доповнить вбрання крихітки на перших урочистих подіях.  А ще аксесуар LOVI допоможе зробити гарні фото, поки крихітка солодко спатиме!

  Використання пустушки значно полегшує догляд за малюком й абсолютно не шкодить розвитку крихітки.

  Насолоджуйтеся початком материнства разом з аксесуарами європейського бренду LOVI