Фото - З якого віку і що варто давати пити малюку

З якого віку і що варто давати пити малюку

Якщо дитина знаходиться на грудному вигодовуванні, то до шести місяців не варто давати малюку жодної рідини, окрім материнського молока. Якщо ж Ви годуєте крихітку адаптованими сумішами – то між годуваннями варто пропонувати дитині воду.

В будь-якому випадку з шести місяців, разом із введенням прикорму, педіатри рекомендують давати дитині пити. Якщо дитина вигодовується з пляшечки, то і воду їй можна давати з аналогічної, звичної для неї пляшечки. При грудному вигодовуванні допоювати малюка варто з ложечки або чашечки.

В жарку погоду обов’язково потрібно брати із собою на прогулянку рідину.  Найзручніше користуватися кружкою-непроливайкою . Для шестимісячних малюків найкраще купити кружку-непроливайку ТМ LOVI  з м'якою насадкою  LOVI . Вона оснащена м'яким жовтим носиком і має силіконовий клапан, який дозволяє регулювати силу ссання в залежності від потреб та віку малюка. Клапан дозволяє витікати рідині тільки при ссанні.

Для малят від року найкраще підійде кружка 360 LOVI з ручками (250 мл) створена для того, щоб розвивати у дітей навички природного пиття без носика.

Інноваційна система герметизації дозволяє малюку зручно пити з будь-якого краю кружки без протікання. Кружка LOVI 360 LOVI прекрасно підходить для дітей, які неохоче п'ють з пляшки / навчальної кружки.

Завдяки спеціальному захисту SteriTouch зменшується чисельність бактерій на 99,99% протягом 24 годин - за рахунок природних антибактеріальних властивостей срібла.

Вода – найкращий напій для малят

Через те, що нирки новонароджених ще недостатньо розвинені, малюки дуже чутливі до надлишку мінеральних солей. Тому експерти рекомендує воду з низькою мінералізацією без газу. Сододкі компони – не найкращий вибір для малят до 12 місяців.  Цукор - необхідна енергія для організму. Але раннє введення солодкої добавки в меню малюка може сплутати смакові відчуття. Цукор перешкоджає засвоєнню кальцію, тому не рекомендується підсолоджувати дитячий кефір і сирок, а також, наявність його у великій кількості може перевантажити нирки, печінку і гормональну систему дитини.

  Важливу роль у правильному розвитку дитини відіграє правильне введення прикорму й рідини. Користуйтеся аксесуарами перевірених виробників й ростіть здорові та щасливі.