Фото - Конструктор ТМ Тigres - must have для кожної дитини

Конструктор ТМ Тigres - must have для кожної дитини

   Конструктори - найпопулярніші серед дітей. На відміну від інших іграшок конструктор не набридає, адже щоразу малюк бачить іншу фігуру, яку створює сам! Будувати, складати й конструювати подобається дітям з раннього дитинства.

   Вже у дванадцять місяців крихітка проявляє інтерес до конструкторів. І це чудово! Конструктор одна з найкорисніших іграшок для розвитку дрібної моторики рук, просторового мислення, сприйняття кольору та розміру.

Як купити безпечний конструктор для дитини?

Перед тим як купити конструктор, зверніть увагу на наступні критерії:

  • Якість іграшки. Безпечний конструктор не має різкого запаху, кожен елемент гладенький, без дефектів.
  • Колір. Краще, щоб деталі були різних природних кольорів. Занадто яскраві відтінки можуть нервувати і дратувати дитину.
  • Розмір деталей. Звертайте увагу на маркування на упаковці. Конструктори з позначкою 3+ не підходять для дітей до трьох років, бо містять дрібні елементи небезпечні для малят.
  • Виробник. Купуйте іграшки вітчизняних виробників. Обов’язково питайте про сертифікат якості та відповідності

Для кожного віку - свій конструктор

   Однорічні малюки ще не вміють будувати  складні фігури. Тому для них достатньо купити конструктор, який складається з невеликої кількості деталей. Обтічна форма й великі елементи – обов’язкова вимога для дітей цього віку. В малечі активно прорізуються зуби й деталі іграшки обов’язково опиняться у роті.

   «Поєднайко»  найкращий конструктор для дітей 1+.  Деталі іграшки легко складаються між собою. Вони природних кольорів, що  важливо для їх  запам’ятовування. З «Поєднайка» діти без допомоги дорослих, складатимуть прості фігури й розвиватимуть найважливіші вміння. Конструктор можна купити на 9, 13, 16 та 25 елементів.

  Для дітей від трьох років обирайте конструктор ТМ Tigres, 93 елементи. З більшої кількості різноманітних деталей, малюки можуть складати фігурки, дивлячись на картинки, або фантазуючи.  

З конструктора ТМ Tigres,122 елементи можна самостійно скласти машинку. Серед деталей іграшки колеса та оськи. Дитина пишатиметься машинкою, складеною власними руками й цінуватиме її більше ніж інші іграшки. 

Конструктор ТМ Tigres, що складається з 244 деталей,  сподобається дошкільнятам. У 3-5 років  у дітей  безліч цікавих ідей, втілити які в грі з конструктором простіше. Маючи в арсеналі достатньо елементів, діти будуватимуть різноманітні комбінації разом з друзями. 

Конструктор ТМ Tigres, як і LEGO можна застосовувати для розвитку дітей в дитячих навчальних закладах. Іграшка відповідає українським та європейським стандартам якості та має необхідні сертифікати.  
 

У інтернет-магазині Тигрес можна купити конструктори та отримати відповідні сертифікати. При замовленні іграшок на суму від 600 грн – доставка безкоштовна.