Фото - Конструктор WADER – бездоганна якість в кожній деталі

Конструктор WADER – бездоганна якість в кожній деталі

Купити конструктор WADER

Гра з конструктором розвиває інтелектуальні здібності й дрібну моторику рук, яка впливає на розвиток мовлення.   Перед тим, як купити конструктор, необхідно звернути увагу на вікові обмеження  й розміри деталей. ТМ WADER  - європейський виробник  - пропонує конструктори для дітей від одного та від трьох років.

Купити конструктор Вадер для дітей 1+

 Для найменших дизайнери створили серію "Baby Blocks". Деталі іграшки достатньо великі й з’єднуються між собою за принципом Лего. Конструктор призначений для дітей від одного року. Малеча зможе самостійно з’єднувати деталі між собою. Будувати будиночки та прості конструкції

"Baby Blocks" Мої перші кубики – залізниця це тематичний набір для дитини. За допомогою великих деталей малюк зможе скласти яскраву міні залізницю.  

Гра з конструктором розвиває уяву. Яскраві наклейки допоможуть вивчити з малюком цифри та кольори. Ігри з конструктор розвивають креативність і уяву дітей, тренують їх дрібну моторику, покращують інтелектуальні здібності. Набір складається з елементів різних розмірів та кольорів, тому малечі цікаво з ним грати. Конструктор Мої перші кубики-залізниця виготовлений з високоякісної пластмаси й безпечний для дітей від року.

Набір упакований  в гарну коробку, ідеальну на подарунок

Конструктор Kids Blocks складається з 350 елементів. З деталей іграшки можна скласти цілі містечка з власною інфраструктурою. Конструктор призначений для дітей 1+ однак і дошкільнята, й школярі гратимуться з задоволенням.  

Купити конструктов Вадер 3+

Серія EDU WADER – це розвивальні ігрові набори для дітей 3+ в яких використовуються не звичайні з’єднання.

Конструктор "Листочки" складається з плоских деталей, з’єднуючи які, дитина зможе будувати об’ємні фігури, будинки та тварини. В наборі 800 елементів

З конструктора "Funny blocks" дитина зможе скласти цілу колекцію тварин та інших цікавих фігурок. Іграшка складається з елементів у формі голів таких тварин, як жираф, собака, кішка, кінь, мавпа, папуга, кролик і слон.

Деталі конструктора "Їжачок" з’єднуються між собою спеціальними безпечними шипами. Гра з Їжачком особливо корисна для розвитку дрібної моторики рук, яка впливає на розвиток мовлення.

WADER – європейська торгова марка з бездоганною репутацією. Іграшки Вадер відповідають українським та європейським стандартам якості та фізичним й інтелектуальним здібностям дітей.

У нашому інтернет-магазині Тигрес можна купити оригінальні конструктори Вадер за акційною ціною.

Ми гарантуємо швидке відправлення в день замовлення та безкоштовну доставку, якщо сума вашого замовлення буде понад 999 грн.