Фото - Кружка-непроливайка – практичний та зручний аксесуар для літніх прогулянок

Кружка-непроливайка – практичний та зручний аксесуар для літніх прогулянок

 Щоденні прогулянки з малюком – обов’язковий ритуал. Свіже повітря допомагає загартовувати імунітет малечі та покращує сон і апетит. 

Вирушаючи на прогулянку, завжди беріть з собою смачний перекус та корисний компот. Щоб уникнути неприємних ситуацій та дозволити малюку самостійно пити, скористайтеся одним з найпрактичніших аксесуарів для дітей – кружкою-непроливайкою.

Для кожного віку своя кружка-непроливайка

Кружка-непроливайка ідеально підходить для введення в прикорм компотів, чаїв, соків та води. Вона має зручну форму й малюк легко триматиме поїльник самостійно.
Перед тим як купити кружку-непроливайку, обов'язково зверніть увагу не лише на дизайн, але й на об'єм поїльника. У шість місяців малюку достатньо кружки з об'ємом до 150 мл. Адже у такому віці дитині ще важко та незручно утримувати предмети з більшою вагою. Поїльники для шестимісячних малюків оснащені м’яким носиком, щоб не травмувати чутливі ясна крихітки.

Кружки-непроливайки з м'яким носиком із силікону Canpol babies - найкращий варіант для найменших. Такі поїльники можна використовувати приблизно з 6 місяців, в цьому віці малюк вже намагається пити самостійно. За відчуттями носик нагадує звичну соску, так що процес заміни пляшечки із соскою буде максимально м'яким.

З часом, малюк потребуватиме більше рідини. Приблизно з дванадцяти місячного віку, варто купити поїльник із об'ємом від 250 мл.

Бідончик-непроливайка з силіконовою насадкою Canpol babies  призначений для дітей віком від 12 місяців. Дозволяє навчитися пити з соломинки, що особливо подобається малюкам

  • М'яка силіконова трубочка не травмує порожнину рота.
  • Завдяки спеціальному клапану, рідина витікатиме з соломинки лише у випадку, коли малюк прикладатиме зусилля під час процесу пиття.
  • При потребі, силіконову соломинку можна замінити, докупивши її, як аксесуар
  • Захисна кришечка допомагає утримувати соломинку бідончика у чистоті.
  • Зручна ручка дозволяє переносити аксесуар, чи прикріпити його.

У інтернет-магазині Тигрес представлений весь асортимент аксесуарів Canpol babies.
Купити кружку-непроливайку у квітні можна за акційною ціною. Переходьте за посиланняй й замовляйте поїльник онлайн.  До 30.04.2021 у нас діє весняна знижка -20% на поїльники Canpol babies.

Замовляйте онлайн  або телефонуйте: 0673613003

Насолоджуйтесь весняними прогулянками й пишайтеся новими досягненнями своїх дітей