Фото - Купити машинку WADER – подарувати іграшку одночасно кільком поколінням

Купити машинку WADER – подарувати іграшку одночасно кільком поколінням

   Кожна іграшка, яку ви купуєте дитині,  дарує не лише позитивні емоції, а й має свою освітню цінність.

   Освітня цінність іграшок – це їх корисність для розвитку. Як вони впливають на розширення кругозору, знання про навколишній світ та розвитку необхідних вмінь у дитини. Саме у грі малюк знайомиться зі світом. Тому іграшки в арсеналі крихітки мають бути різноманітними й обов’язково якісними. Бо яка радість й освітня цінність від машинки, яка зламається у перший день?

Якщо купити велику машинку, вона принесе  малюку більше радості ніж купа дешевих іграшок.  

  Європейський бренд  WADER і його жовто-синій логотип асоціюється в українських батьків з бездоганною якістю. Іграшками Вадер граються діти кількох поколінь. Асортимент ТМ WADER -  це розвиваючі іграшки, машинки, пісочні набори, треки й паркінги. Особливе захоплення у дітей викликає серія машинок Gigant.

  Гіганські сміттєвози, самоскиди, екскаватори, трактори та причепи – витримують значне навантаження та активні ігри. Міцний корпус, стійкі колеса та надійні оськи дозволяють не лише  перевозити вантажі, а й кататися на машині, відштовхуючись ногами. Або дитину можуть возити батьки чи старші братик та сестричка. Для безпеки фахівці компанію розробили спеціальну ручку, за яку малюк може триматися.

  Бренд WADER доповнив серію Gigant велетенським екскаватором. Купити екскаватор «Гігант» з безкоштовною доставкою можна у нашому магазині.

  Іграшка Екскаватор «Гігант» з ковшем  - це 2в1: екскаватор та навантажувач. Великий ковш, яким можна копати пісок, з однієї сторони та менший ковш з іншої сторони, щоб насипати будівельний матеріал на причіп машини. Спостерігаючи як працює екскаватор та навантажувач, дитина розвиватиме інженерне мислення. Насипаючи пісок – дрібну моторику рук. Спілкуючись з іншими дітьми під час гри – комунікативні здібності. Екскаватор складається з частин різних природних кольорів, які малюк легко запам’ятає: колеса чорного кольору, основна частина - червоного, кабіна - синього, а ковші - жовтого. Повторюйте кольори та назви деталей щоразу, коли дитина бере іграшку щоб погратися і малюк мимоволі запам'ятає їх.

  Довжина «Гіганта» 86 см. Машинка витримує навантаження 50 кг, тому малюк зможе відчути себе будівельником-водієм та перевозити пісок, сидячі зверху на екскаваторі. Іграшка достатньо велика, але її можна зберігати на балконі чи на вулиці. Усі пластмасові іграшки ТМ WADER стійкі до погодних умов.

Купити машинки Вадер можна онлайн у нашому інтернет-магазині.