Фото - Купити пісочний набір в інтернет-магазині українського виробника за 1 секунду!

Купити пісочний набір в інтернет-магазині українського виробника за 1 секунду!

Який пісочний набір купити для дітей 1+

Пісочні набори універсальна іграшка для дітей від 1+  Як тільки малюк починає впевнено ходити, його важко надовго зацікавити іграшкою . Але у пісочниці малеча може гратися годинами!

 Пісок діє на дітей, як магніт. Малюкам подобається пересипати його крізь пальці, насипати у відеречка, ліпити пасочки. Торкаючись дрібних часточок  піску, дитина розвиває дрібну моторику рук, яка впливає на розвиток мовлення. Тому в теплу погоду дитина має щодня гратися в піску.

 

Щоб гра була цікавою варто купити пісочний набір. Для найменших купуйте іграшки для піску з невеличким відерцем. Зверніть увагу на набір для піску «Вежа» від української TM Tigres. Невелике відеречко, у формі вежі й лопатка та граблі мають зручну для дитячих рук форму. Набори яскравих кольорів стимулюватимуть й активну мозкову діяльність під час гри. Для спокійних крихіток купуйте набори для піску червоного та помаранчевого кольору, а непосидам – блакитного та зеленого.

Набір для піску Вежа з корабликом, доповнений двома пасочками та корабликом. Обов’язково візьміть цей набір на відпочинок до моря. Малюк буде захоплено спостерігати, як чудово кораблик плаває по воді.

Набір для піску з улюбленим героєм

Якщо малюк вже дивиться мультфільми й захоплюється тачками або принцесами, ліцензійна серія наборів для піску Disney by ТМ Tigres  стане улюбленою.

 Ліцензійні набори прикрашені яскравими термонаклейками. Іграшками можна гратися не лише в піску, а й брати до моря на відпочинок. Набори  Disney by ТМ Tigres  доповнені функціональним млинком та ситичком. На кольорових відеречках зображені:

Набір для піску «Замок» створений для творчих малюків. Діти будуватимуть замки з чудернацькими вежами. А за допомогою дорослих на березі моря можна збудувати пісочний шедевр, що назавжди залишиться на світлинах.

 

Купити пісочний набір можна у інтернет-магазині Тигрес. Це офіційний магазин компанії Тигрес – українського виробника іграшок для дітей, що відповідають європейським стандартам. Вам достатньо лише секунди, щоб натиснути кнопку "Купити". Наші менеджери сконтактують з вами й оформлять замовлення для вас.

Переходьте за посиланням і купуйте пісочний набір онлайн!