Фото -  Купуючи розвиваючі іграшки з народження, ви інвестуєте у майбутнє малюка

Купуючи розвиваючі іграшки з народження, ви інвестуєте у майбутнє малюка

  Більшу частину часу малюк спить. Але коли він проводить активно час - досліджує світ навколо. Важливо розвивати малюка вже з перших місяців життя. Допоможуть у цьому яскраві розвиваючі іграшки  на коляску та ліжечко. Перший колір, який розрізняє малюк – червоний. Тому колекція розвиваючих іграшок, має розпочатися з  з серії Sensory Toys TM Canpol babies

   Розвиваюче брязкальце на коляску серії Sensory Toys оснащене багатофункціональними елементами:дзвіночком, брязкальцем,  елементами, що шелестять, безпечним дзеркальцем та еластичними прорізувачами. Така іграшка зацікавлюватиме малюка щодня на тривалий час. Брязкальце Sensory Toys кріпиться на коляску, на ліжко й на авто крісло. Призначена для дітей з народження.

Контрастна карусель із музичною скринькою Sensory Toys розроблена фахівцями для найменших. Вона - стимулює, розважає і розвиває. Дванадцять мелодій  забавлятимуть малюка  під час відпочинку та засинання. Вбудоване дзеркало виготовлене з безпечного матеріалу і дозволяє дитині його розглядати. Магнітні елементи каруселі покликані "рости" разом з вашою дитиною. З одного боку - контрастні малюнки, на яких зображені великі геометричні фігури для маленьких. На другій сторінці - для дітей старше 6-ти місяців фігури плюшевих іграшок, заохочуватимуть малюка до гри.

  Коли малюк почне перевертатися на животик, дзеркальце з колекції іграшок Sensory Toys - це не просто черговий елемент розваг, це важливий механізм пізнання себе. Спостерігаючи за своїм відображеням, дитина проходить етапи розвитку сприйняття, емоційної оцінки та знайомство з власним тілом. Починаючи з 2-місячного віку, малюки проявляють інтерес до свого відображення. На цьому етапі розвитку дитини, мамам не обійтись без розвиваючої іграшки-дзеркальця з колекції Sensory Toys від Canpol babies  

Іграшка-дзеркальце Sensory Toys стимулює розвиток:

  • Зору - завдяки червоному та чорному кольорам, які новонароджені бачать одними з перших.
  • Дрібної моторики - завдяки елементам, які легко брати ручками.
  • Розвиток слуху - завдяки звуковим елементам.
  • Велике безпечне дзеркальце - заохочує малюка лежати на животику та піднімати голівку.
  • Завдяки зручним кріпленням - гачкам та магнітам - зручно використовувати в ліжечку, на підлозі, на розвиваючому килимку.

Матеріал, з якого виготовлені ​​іграшки, на 100% безпечний і приємний на дотик.

Замовити розвиваючі іграшки з колекції Sensory Toysможна у нашому інтернет-магазині.