Фото - Лактаційні прокладки Lovi Discreet Elegance: годуйте малюка грудьми й носіть улюблену білизну

Лактаційні прокладки Lovi Discreet Elegance: годуйте малюка грудьми й носіть улюблену білизну

  Годування грудьми, крім користі для здоров’я дитини й маси позитивних емоцій, викликає певні незручності у матусі. Особливо влітку,  коли на вулиці тепло, а мама не може одягнути улюблену сукню чи кофтинку, крізь яку видно бюстгальтер для годування.

Фахівці європейського бренду LOVI подбали, щоб ви насолоджувалися грудним вигодовуванням якомога довше. Й спеціально для стильних й модних матусь були створені ультратонкі лактаційні прокладки Lovi Discreet Eleganceу у популярних кольорах. Вони зручні й не помітні під вашою улюбленою білизною.  

Купити лактаційні прокладки – подбати про комфорт з перших днів грудного вигодовування

Лактаційні прокладки LOVI необхідні з перших днів після пологів.  В період налагодження лактації молоко виділяється не лише під час годування дитини, а й самовільно, коли ви не годуєте немовля. Прокладки для лактації захистять білизну від забруднення й забезпечать сухість та комфорт. В перші тижні грудного вигодовування лактаційні прокладки уберігатимуть чутливі соски від надмірного подразнення й дискомфорту.

Властивості лактаційних прокладок: не протікають - складаються з 4 захисних шарів для максимального захисту від протікання;

  •   затримують вологу - мають спеціальну гелеутворюючу вкладку, яка перетворює молоко в гель і затримує вологу всередині прокладки;
  •   ультратонкі - забезпечують комфортне носіння;
  •   пропускають повітря - мають дихаючу структуру;
  •   зручна форма – максимально комфортно прилягають до грудей;
  •   правильне положення прокладки - мають самоклеючу смужку.

Змінюйте прокладки кожні дві-три години, щоб уникнути подразнення й забезпечити максимальну гігієну.  

  Ультратонкі лактаційні прокладки Lovi Discreet Elegance від LOVI з вишуканим мереживом, дозволять вам одягнути вашу улюблену білизну й не хвилюватися, що їх буде помітно. Кожна прокладка запакована в індивідуальну упаковку, тому легко поміститься навіть у маленьку вечірню сумочку.

Лактаційні прокладки LOVI стануть вашими надійними помічниками й допоможуть насолоджуватися грудним вигодовуванням, гарно виглядати й почуватися впевнено!