Фото - Лактаційні прокладки  – почувайтесь комфортно під час грудного вигодовування

Лактаційні прокладки – почувайтесь комфортно під час грудного вигодовування

 Грудне вигодовування – це момент близькості мами й малюка. Крім приємних моментів, ви даруєте своїй дитинці життєво важливі поживні компоненти, вітамінами, мікроелементами та  антитіла. У малюків, на природному грудному вигодовуванні міцніший імунітет й вони легше переносять «дитячі» хвороби.

Коли й навіщо використовувати лактаційні прокладки?

  Лактаційні прокладки необхідно взяти з собою в пологовий будинок, оскільки після народження малюка протягом кількох днів – індивідуально в кожної мами – значно збільшується вироблення молока. Молоко виділяється не лише під час годування, а й в проміжках між годуванням.  Лактаційні прокладки захистять білизну від забруднення.

  Важливо часто змінювати лактаційні прокладки. Кожні 2-3 години. Адже волога, яка накоплюється в прокладках, при тривалому контакті зі шкірою може викликати подразнення та запалення!  

  Під час лактації молоко може підтікати самовільно вдень і вночі, а особливо – під час годування однією з грудей.  Щоб в період грудного вигодовування ви почувалися комфортно, європейські бренди Canpol babies та LOVI створили комфортні та м’які лактаційні прокладки.  

  Ультратонкі лактаційні прокладки Lovi Discreet Elegance від LOVI та Лактаційні прокладки "EasyStart" від Canpol babies  – відмінно вбирають молоко і забезпечують максимальний комфорт.

Властивості лактаційних прокладок:

  • не протікають – складаються з 4 захисних шарів для максимального захисту від протікання;
  • затримують вологу – мають спеціальну гелеутворюючого вкладку, яка перетворює молоко в гель і затримує вологу всередині прокладки;
  • ультра тонкі – забезпечують комфортне носіння;
  • пропускають повітря - мають дихаючу структуру;
  • зручна форма - прилягають до грудей;
  • правильне положення прокладки - мають самоклеючу смужку.

 

  Лактаційні прокладки добре пропускають повітря і заспокоюють подразнені соски. Кожна прокладка має індивідуальну упаковку, що забезпечує гігієну і зручність як вдома, так і на прогулянці.

  Ви можете придбати лактаційні прокладки у бежевому або чорному кольорі.  Отже, годуючи малюка, зможете  одягнути мереживну білизну і гарну сукню. М’які, дихаючі, гіпоалергенні з оригінальним дизайном та мереживом, лактаційні прокладки  подарують вам  комфорт та підкреслять вашу жіночність.