Фото - Легендарні Hot Wheels в новому дизайні. Малюк буде в захваті!

Легендарні Hot Wheels в новому дизайні. Малюк буде в захваті!

 Купити Хот Вілс

  В колекції юного автолюбителя обов’язково є невеличка модельна машинка Хот Вілс. Вже понад півстоліття ці «гарячі колеса» обирають для гри  та колекціонування. Перші моделі з’явилися у 1968 році. Автор іграшок Хот Вілс Еліот Хендлер, один зі співзасновників американського іграшкового концерну Mattel. Він очолив групу, перед якою стояло завдання створити найкрутіший автомобіль. Коли була створена перша машинка, вона настільки вразила Еліота своїм дизайном, що він вигукнув «Those are some hot wheels!» («Це гарячі колеса!»)

  Ми пропонуємо вам здивувати дитину й купити машинку Хотвілс від ТМ Klein.

 Серія будівельних авто Hot Wheels: самоскид, бетонозмішувач, екскаватор чи навантажувач – функціональні машинки з гумовими колесами, максимально схожі до справжніх, міцні й надійні.

ТМ Klein це реалістичні іграшкові аналоги справжніх речей.

У нашому інтернет-магазині можна замовити іграшки онлайн

Іграшки Hot Wheels ТМ Klein в інтернет-магазині Тигрес це:

  • Реалістичність моделей : 100% аналог реальних речей
  • Конкурентна ціна
  • Актуальний асортимен
  • Машинки Хотвілс – фаворити в іграшковій індустрії

 Машинки європейського бренду бездоганної якості. Для виробництва пластмасових іграшок використовується виключно безпечна сировина – поліпропілен та ABS. Продукція сертифікована, пройшла сувору перевірку якості , згідно українських та європейських стандартів.

 Будівельні машинки мають впізнаваний яскравий дизайн  у фірмових кольорах Hot Wheels . У нашому інтернет-магазині можна замовити машинки без упаковки з оригінальною етикеткою лише за 249 грн. Або купити машинку хотвілс в яскравій коробці на подарунок за 299 грн.

 Машинки Hot Wheels в презентабельній коробці – чудовий подарунок для дитини. Якщо замовити іграшки на суму понад 1000 грн, ми гарантуємо безкоштовну доставку у відділення Нової Пошти чи доставку за вказаною адресою.