Фото - LOVI Моя кружка з трубочкою JUNIOR  Salt&Pepper – незалежність та комфорт

LOVI Моя кружка з трубочкою JUNIOR Salt&Pepper – незалежність та комфорт

 Чого найбільше хоче кожна матуся? Звісно, щоб маля росло здоровим та розумним. А ще, щоб крихітка швидше стала дорослішою. Протягом першого року життя дитина росте найшвидше. І ви не зчуєтеся як маля почне ходити, самостійно їсти та пити.

Коли дитина самостійно почне їсти та пити з кружки-непроливайки, приблизно у 8-12 місяців, можна придбати кружку з трубочкою . Фахівці стверджують, що при висмоктуванні рідини з кружки з трубочкою,  м'язи язика  зміцнюються, що важливо для розвитку мови.

Фруктовий сік корисний для організму, але його вплив погано позначається на дитячих зубах. Саме трубочка захищає зубну емаль від впливу кислот.

Яку кружку з трубочкою вибрати?

Усе, що ви купуєте для дитини, повинно бути не лише гарним, а й безпечним!

Бренд LOVI, вже багато років турбується про безпечне естетичне виховання малюків в усьому світі. У співпраці з відомими фахівцями в галузі лактації, неонатологами та викладачами мови та мовлення, бренд LOVI створює інноваційні продукти для дітей

ТМ LOVI представила новинку для малюків "Моя кружка з трубочкою JUNIOR Salt&Pepper місткістю 250 та 350 мл".

 "Моя кружка з трубочкою JUNIOR 250 мл Salt&Pepper" –  це незалежність та комфорт! Стильний дизай підходить й для хлопчиків, і для дівчаток й, звісно, сподобається матусям. Адже усі аксесуари LOVI якісні та вишукані. Спеціально розроблена, щоб малюк самостійно міг втамувати спрагу. Після закриття, з кружки нічого не виливається, завдяки чому малюк може всюди брати її з собою. 

  •  Зручна ручка дозволяє легко тримати кружку
  • Щільно закривається завдяки системі Click&Go та захисту Safe Lock
  • Трубочку легко мити
  •  Невелика кількість елементів
  •  Сумісна з кружкою 360° LOVI та кружкою непроливайкою від LOVI
  •   Доступні запасні елементи

  Кружка призначена для дітей від дванадцяти місяців, але кожен малюк індивідуальний, хтось навчиться насолоджуватися соком у вісім місяців, а хтось після першого дня народження. Пам’ятайте, Ваша дитина росте й розвивається по-своєму.  Й не варто підганяти час. Навчайте малюка новим вмінням у формі гри. Заохочуйте та хваліть. Саме завдяки вам крихітка щодня дорослішає й засвоює нові навички!