Фото - Пірамідка – перша розвиваюча іграшка маленького генія!

Пірамідка – перша розвиваюча іграшка маленького генія!

  Пірамідка – найпопулярніша розвиваюча іграшка. Матусі купують її, коли малюк починає сидіти. І не даремно. Хоч іграшка призначена для дітей від одного року, вона цікавить малечу значно раніше.   

  Пірамідка  функціональна  іграшка, для розвитку найважливіших вмінь у ранньому дитинстві. Завдяки нанизуванню кілець на стержень, розвивається дрібна моторика маленьких ручок, а також поліпшується координація рухів. Іграшка  збагачує сен­сорний досвід дитини. Граючись, малюк знайомиться з основними кольорами, формою кілець, вчиться оперувати такими поняттями, як «великий - середній - маленький»

   Для шестимісячних малюків різнокольорові кільця стануть відмінним мотиватором щоб навчитися повзати. Розкладіть кільця по кімнаті, так, щоб малюк їх бачив. Яскраві деталі приваблюватимуть малечу й крихітка почне самостійно пересуватися, щоб схопити їх долоньками.

   З Пірамідкою веселіше купатися! Кільця іграшки не тонуть і їх можна використовувати, як рятувальні кола для інших забавок. Дитині буде цікаво спостерігати за іграшками, які плавають по воді й процес купання викликатиме щире захоплення.

Граємося по-новому з пірамідкою

   Розвиток кожної дитини – індивідуальний. Крихітка не може вчитися й гармонійно розвиватися без допомоги рідних. Якщо купити пірамідку й поставити її у кімнаті, то жодної користі з неї не буде. Пограйте разом з малюком. Покажіть, як правильно нанизувати кільця на стержень. Складіть квіточку з кілець.   

   Познайомте малечу з поняттями «великий – середній – маленький». Розкладіть на кільцях невеликі картинки із зобра­женнями тварин, ураховуючи їх «натуральний» розмір. Тобто слон повинен «лежати» на найбільшому кільці, лисиця  - на середньому, а мишка - на найменшо­му. Можна також використовувати зображення різних предметів, риб, птахів, рослин.

   Пограйте у веселку. Запам'ятовувати послідовність колірного спектра можна, викладаючи кольори, відповідно ві­домої фрази про веселку: "Чапля Осінь Жде Завзято, Буде сани Фарбувати!"

   Займаючись цією грою разом з мамою або татом, дитина починає вивчати кольори, вчиться порівнювати предмети між собою, шукаючи подібності та відмінності. Гра стимулює розвиток пам’яті, мови і мислення.

У інтернет-магазині, ви можете замовити пірамідку онлайн.

Для найменших придбайте Пірамідку, яка складається з чотирьох кілець.

Дітям 1+ варто купити Пірамідку «Люкс». Вісім кілець різного кольору та діаметру для весолої гри та розвитку.

«Пірамідка-веселка» складається з деталей незвичної форми. З нею весело грати та малювати. Сім елементів різного розміру і кольору, які накладаються один на одного, можна обмальовувати на папері  й використовувати для бігу з перешкодами. Розкладіть шестикутники по кімнаті й пограйте в перегони. Мета гри: якнайшвидше добігти до протилежної стіни, перестрибуючи перешкоди!

 Пірамідки ТМ Tigres безпечні для дітей та відповідають агальнообов’язковим вимогам безпеки, про що свідчить український знак відповідності на коробці та етикетці.

Матусі, не поспішайте давати малюкам хитромудрі гаджети. Купіть пірамідку. Розвивайте логіку, дрібну моторику, логічне мислення. Купуйте прості іграшки, відповідно до віку, які допоможуть вашим крихіткам вирости успішними й вміти вирішувати складні завдання в майбутньому!