Фото - М’яка іграшка – найкращий перший друг малюка

М’яка іграшка – найкращий перший друг малюка

Емоційний стан й інтелектуальний розвиток дитини залежить від іграшок. Забавки супроводжують малечу з перших днів життя. Спочатку дітей оточують іграшки призначені для новонароджених Різноманітні яскраві брязкальця та прорізувачі, музичні каруселі й  розвиваючі килимки з часом змінюються на ляльки машинки та ведмедики.

У 2-3 роки дитина відчуває потребу в другові. Навіть, якщо в малюка є братик чи сестричка, крихітці потрібен хтось, хто зрозуміє й підтримає на всі сто відсотків. З цією роллю відмінно впорається м’який друг!

Дитина розмовлятиме зі своїм пухнастим другом, братиме з собою на прогулянку. Вірний друг допоможе малечі впоратися зі всіма страхами та адаптуватися до дорослого світу. Діти у формі гри відтворюють усе, що їх хвилює. Якщо дитина не любить вівсянки, то його м’який друг розділить разом цю нелюбов. Або ж, якщо крихітка із задоволенням зустрічає гостей, так само радітиме й улюблена іграшка.

М’які іграшки навчать малюка бути уважнішим та турботливішим. Особливо, якщо мама й тато підіграють малечі й будуть ставитися до іграшкового друга, як до живого. Догляд за своїми плюшевими друзями розвине у малюка почуття відповідальності та турботи, дбайливого ставлення до оточуючих й допоможе у виховному процесі.   

Граючись та відтворюючи різні ситуації, дитина розвиватиме емоційний інтелект. З іграшками малюк влаштовуватиме чаювання та прибирання. Разом вони зустрічатимуть друзів й ділитимуться секретами. Рольові ігри розвивають фантазію, зв’язне мовлення й творче мислення.

Де купити м’яку іграшку

Все, що оточує малюка, повинно бути якісним та безпечним. М`які іграшки – не виключення. Перед тим, як придбати подарунок для малечі,переконайтесь у надійності виробника, почитайте з чого виготовлена іграшка. Відсутність різкого запаху, приємний колір тканини, якісні шви й надійно прикріплені вставні елементи – ось основні критерії вибору іграшки. Від якості іграшки залежить безпека й здоров’я  дитини. То ж варто купити м'яку іграшку в магазині виробника.

Купити м’яку іграшку від українського виробника можна у нашому інтернет-магазині. У нас представлені дизайнерські іграшки ТМ Tigres для дітей від народження  Ви можете купити м’яку іграшку для дитини чи замовити онлайн подарунок для подруги чи мами.  

У інтернет-магазині Тигрес представлені:

  • м’яконабивні іграшки
  • аксесуари для мам та немовлят
  • підголовники
  • пластмасові іграшки
  • іграшки-подушки

Якщо ваше замовлення буде вартувати понад 1000 грн, ми відправимо його безкоштовно.

Купуйте у нас й будьте впевнені - ви обираєте дітям найкраще!