Фото - Машинки WADER – гігантська радість для дитини

Машинки WADER – гігантська радість для дитини

 Нова машинка завжди викликає позитивні емоції та інтерес у малюка.  А велетенська машинка серії Gigant від WADER подарує неймовірну радість. Адже Гігантами можна не лише гратися, а й кататися, відштовхуючись ніжками.

Купити велику машинку – здивувати малюка

Уявіть, як зрадіє малюк, коли ви подаруєте йому машину Гіганта! Ви можете замовити онлайн гігантські сміттєвози, самоскиди, екскаватори, трактори та причепи. Іграшки WADER мають бездоганну репутацію завдяки своїй якості. А гігантами зможуть гратися діти кількох поколінь.

  Міцний корпус, стійкі та надійні колеса, дозволяють не лише перевозити вантажі, а й кататися на машині, відштовхуючись ногами. Дитина може їздити самостійно, або малюка возитимуть батьки або старший братик чи сестричка.  .

У нашому інтернет-магазині можна замовити трактори Гіганти за акційною ціною.

Трактор гігант:

  • великого розміру (60 см) і вантажністю (до 100 кг)
  • має рухомий ківш
  • виготовлений з високоякісних, безпечних  матеріалів
  • можна гратися в дома, у дворі, на терасі чи у саду
  • можна поєднати з причепом із серії Гігант
  • запакований  в гарну картонну коробку, ідеальну на подарунок
  • для дітей від 1 року

 Трактор "Гігант" з причіпом та ковшем – міцна та надійна іграшка, елементи якої можна використовувати разом  або окремою. Трактор витримує навантаження до 100 кг. А причіп до 60 кг! Ківш трактора рухається, а задній борт причепа відкривається. На вулиці дитина зможе насипати пісок в причіп за допомогою ковша, а в дома перевозити дрібні іграшки.

Гіганти – міцні й довговічні. Їх можна зберігати на вулиці. Іграшки не втратять свій зовнішній вигляд під впливом сонця та дощу.

Трактор Гігант допоможе дитині розвивати фантазію, логічне мислення, координацію рухів.  Насипаючи пісок, чи складаючи дрібні деталі, малюк тренуватиме дрібну моторику рук, що відповідає за розвиток мовлення.  Граючись разом з іншими дітьми, розвиватиме емоційний інтелект та соціальні вміння.

Серія тракторів Гігантів це:

У нашому інтернет-магазині можна придбати трактор Гігант за акційною ціною -20%

Замовляйте у нас – економте гроші й час!