Фото - Машинки Volvo & Hot Wheels – копія справжніх авто для юних будівельників

Машинки Volvo & Hot Wheels – копія справжніх авто для юних будівельників

Купити хотвілс

Компанія Theo Klein – один з найбільших у Європі  виробник навчальних розвиваючих іграшок преміум сегменту

Асортимент  Klein  – це різноманітні іграшкові інструменти, побутові прилади й  техніка, яка імітує продукцію всесвітньовідомих брендів: BOSCH, MIELE, BRAUN, VILEDA, WMF, BARBIE. Компанія пропонує й цілі тематичні дитячі набори для гри у домашнє господарство, лікарню, магазин, кухню.

Продукція компанії відома по всьому світу, завдяки своїй функціональності та максимальній схожості з оригіналом.

Для виробництва пластмасових іграшок використовується виключно безпечна сировина – поліпропілен та ABS. Продукція сертифікована, пройшла сувору перевірку якості , згідно українських та європейських стандартів.

Іграшки Theo Klein:

  • Реалістичність моделей : 100% аналог реальних речей
  • Конкурентна ціна
  • Доступність на складах
  • Машинки Хотвілс – фаворити в іграшковій індустрії

 Серед асортименту іграшок особливе місце займають машинки серії Volvo & Hot Wheels. Це яскравий спецтранспорт максимально схожий з оригінальними будівельними машинами.  Будівельний Меганабір VOLVO , що входить в серію Volvo & Hot Wheels відомого німецького бренду Klein, буде чудовим подарунком для хлопчика. Іграшки реалістичні, тому машинками гратимуться й діти молодшого шкільного віку. 

Асортимент будівельних авто Hot Wheels: самоскид, бетонозмішувач, екскаватор чи навантажувач – функціональні машинки з гумовими колесами, максимально схожі до справжніх, міцні й надійні.

Купити оригінальні машинки VOLVO та Hot Wheels та інші іграшки Klein можна в інтернет-магазині Тигрес.

Іграшки VOLVO та Hot Wheels -  відмінний подарунковий варіант. Адже купити машинки можна в оригінальній презентабельній упаковці. Якщо купити машинки на суму понад 1000 грн, ми гарантуємо безкоштовну доставку у відділення Нової Пошти чи доставку за вказаною адресою.

Замовляйте у нас – економте свій час!