Фото - Меламіновий посуд Canpol babies – якість та безпека для дітей

Меламіновий посуд Canpol babies – якість та безпека для дітей

Перший прикорм малюка – новий етап в його розвитку. Щоб малюк із задоволенням вчився сам їсти необхідно придбати перший посуд малюка.

 Найперше на що варто звернути увагу, вибираючи перший посуд для дитини – це матеріали з якого він зроблений. Радимо купувати посуд надійного виробника.  В інтернет-магазині Тигрес ви можете придбати сертифікований посуд для дитини відомого  бренду Canpol babies, якому довіряють мами у всьому світі.

Перший посуд для дитини має бути виготовлений з якісного харчового пластику, адже  скло, фарфор і кераміка - дуже крихкі матеріали і не підійдуть маленьким непосидам. Для шестимісячних малюків потрібна невелика яскрава тарілка з високими бортиками.

Обирайте меланіновий посуд  Canpol babies

 Меламіновий посуд Canpol babies - абсолютно безпечний! Про це свідчать дозвільні документи на аксесуари європейського виробника, які неодмінно має пред'явити продавець у місці продажу.

  Не лише меламіновий, весь дитячий посуд Canpol babies проходить серйозну атестацію, що гарантує якість і безпеку. Посуд з меламіну неймовірно яскравий і практичний. Його можна мити в посудомийній машині, адже матеріал відрізняється зносостійкістю. І що  важливо (враховуючи, що це посуд саме для дітей) - матеріал дозволяє формувати мисочки/тарілки з безліччю відсіків і барвистими малюнками. Яскравий дизайн аксесуарів для годування з меламіну приверне увагу дитини, так що батькам не доведеться докладати багато зусиль, аби заохотити малюка їсти.

Ви можете придбати ложечки, тарілку та поїльник окремо, а можна – купити одразу набір, так ви виховуватимете в малечі естетичні якості! Привчайте малюка їсти за столиком, кладіть поруч серветку, показуйте як нею користуватися. Повірте, найкращий приклад для дитини, це – батьки. Малюки будуть копіювати усе, що робите Ви й дуже скоро процес споживання їжі стане справжнім ритуалом для вашої сім’ї й саме від вас залежить чи малюк їстиме на кухні за столом, чи у вітальні перед комп’ютером!  

Обрати якісний та безпечний меламіновий посуд можна в інтернет-магазині офіційного дистриб'ютора Canpol babies в Україні