Фото - Іграшки-подушки: затишок та комфорт

Іграшки-подушки: затишок та комфорт

 М’які іграшки невіддільна частина інтер’єру дитячої кімнати. А декоративні іграшки-подушки у вигляді котиків, собачок, ведмедиків та подушки з ніжними  жіночими принтами  - не лише наповнять дім затишком, а й будуть відмінним аксесуаром для відпочинку. З іграшками-подушками зручно  переглядати телепередачі, мультфільми, читати книжки та подорожувати .

Іграшки-подушки – комфортні аксесуари для подорожей!

Міцний сон – запорука хорошого самопочуття. Але як виспатися у автомобілі, літаку чи автобусі? Якщо плануєте подорож, чи збираєтеся в дорогу з дітьми, іграшки-подушки допоможуть почуватися в транспорті комфортніше. Завдяки невеликим розмірам, аксесуар зручно взяти з собою, а малеча менше капризуватиме в дорозі з улюбленим динозавриком чи ведмедиком.

Вибираючи іграшку-подушку зверніть увагу на матеріал з якого вона виготовлена. ТМ Tigres при виробництві м’яких іграшок використовує силіконізоване   волокно. Завдяки своїм технологічним властивостям, воно вважається найкращим наповнювачем для м’яконабивних виробів.

  • Силіконізоване волокно має тонку структуру й порожнину, наповнену повітрям, в середині кожної нитки. Це забезпечує комфортну температуру виробу під час використання, бо відбувається природний теплообмін. 
  • Подушка, наповнена волокном, відтворює анатомічну форму голови відпочиваючого,  й легко відновлює свою форму після використання та довго зберігає свій зовнішній вигляд.У силіконізованому волокні не заводяться шкідники та мікроби, воно відштовхує пилюку й не викликає алергію. 
  • Іграшку TM Tigres можна прати в пральній машині при низькій температурі й вона не втратить зовнішнього вигляду навіть після багаторазового прання. 
  • Силіконізоване волокно отримують в результаті переробки ПЕТ-пляшок. Процес переробки пляшок має соціальне й екологічне значення.Адже період розкладання ПЕТ-пляшок в природі становить від 400 до 450 років. Використовуючи волокно виготовлене з пляшок ми дбаємо про довкілля.

Іграшки-подушки Тигрес викликають ніжні відчуття не лише в малюків. Дизайнери створили серію подушок , які стануть відмінним подарунком длкоханих, подруг та  матусь. Подушки з яскравим та витонченим дизайном доповнять інтер’єр салону-краси чи романтичного кафе. Власницям автотранспортних засобів можна подарувати іграшку-подушку з серії «Дорожні знаки». Стильний аксесуар слугуватиме додатковим попереджувальним знаком у авто.  Для любителів чотириногих друзів обирайте подушки з вишивкою чи аплікацією котика або собачки. Для дітей обирайте іграшки улюблених кольорів. Серія іграшок-подушок  «Динозаврики» серед фаворитів у малюків. Кумедні подушки подобаються   дітям завдяки сучасному дизайну й вдалому поєднанню кольорів. 

Іграшки-подушки ТМ Tigres виготовлені відповідно до європейських стандартів якості, безпечні та гіпоалергенні. Купуючи іграшки ТМ Tigres, ви дбаєте про безпеку своїх дітей та турбуєтеся про навколишнє середовище!