Фото - Молоковідсмоктувач – аксесуар, який допоможе налагодити лактацію та зберегти грудне вигодовування

Молоковідсмоктувач – аксесуар, який допоможе налагодити лактацію та зберегти грудне вигодовування

   Якщо ви плануєте годувати немовля грудьми, молоковідсмоктувач -   необхідний аксесуар, який знадобиться вам вже в перші дні після пологів.

    Немовля зазвичай багато спить після народження, в той час, коли в материнських грудях активно прибуває молоко. Груди стають тверді й тугі, дитина не може смоктати не тому, що в мами немає молока, а тому, що крихітці не вистачає сили. Це викликає дискомфорт та іноді навіть біль. Щоб малюк зміг самостійно смоктати молоко, груди перед годуванням необхідно трохи розробити, щоб зробити їх м'якшими – зцідити невелику кількість молока. Ця процедура може бути необхідна весь перший місяць годування, поки у малюка ще мало сил смоктати груди.

    Самостійно зцідити навіть невелику частину молока, іноді просто неможливо. На допомогу прийде інноваційний молоковідсмоктувач LOVI з революційною ЗD лійкою Prolactis 3D Soft.

ЗD лійка, на відміну від звичайних лійок, не лише відсмоктує, а  рівномірно стискає сосок, імітуючи язик та ротик дитини. У моловідсмоктувача дві фази зціджування та дев’ять рівнів регулювання сили в кожній фазі. Материнські груди різних розмірів та форм. Силіконова м’яка 3D вкладка пристосовується до різних форм грудей і сосків. Вбудований акумулятор дозволяє користуватися приладом в будь-якому зручному для вас місці.  Молоковідсмоктувач Prolactis 3D Soft надзвичайно тихий, але у аксесуара Expert 3D Pro від LOVI , крім основних функцій є можливість вимкнення звуку та функція паузи. Зціджувати молоко Expert 3D Pro можна сидячи чи навіть напівлежачи.  Він має ажурну кришку м’якої 3D лійки, що дозволяє краще контролювати силу натиску на сосок.

Обидва інноваційні пристрої продаються в комплекті з пляшечкою LOVI Medical та динамічною соскою, що не перешкоджає грудному вигодовуванню.

    Молоковідсмоктувачі LOVI допоможуть налагодити лактацію та стануть в пригоді, під час лактаційних кризів. Під час натиску та стимуляції соска 3D лійкою  відбувається виділення гормону пролактину, що відповідає за вироблення молока. Ви зможете стимулювати лактацію, коли відчуватимете, що молока не достатньо.

     Готуючись до пологів, купуючи перші необхідні речі для дитини, придбайте молоковідсмоктувач LOVI. Він допоможе подарувати дитині найкраще – материнське молоко, а вам – незабутні відчуття ніжності та любові під час грудного вигодовування.  

LOVI – годування з любовю!