Фото - Молоковідсмоктувач ТМ Canpol babies - ваш помічник під час лактації!

Молоковідсмоктувач ТМ Canpol babies - ваш помічник під час лактації!

 Грудне вигодовування – найцінніше, що може дати мама своєму малюку. З материнським молоком дитина  отримує усі необхідні поживні речовини та антитіла.  Особливо важливе перше прикладання до грудей. Навіть краплинка молозива заселяє маленький  стерильний шлуночок дитини необхідним бактеріями та  імуноглобулінами, які сприяють становленню імунітету крихітки. Дослідження доводять, що діти, яких годували грудьми, менше хворіють та краще навчаються. Від грудного вигодовування отримують користь і матері, у яких знижується ризик розвитку раку молочної залози, раку яєчників та діабету.

 Однак, під час годування грудьми у Вас можуть виникати проблеми з лактацією. Особливо на початку, коли молока забагато  і в період лактаційного кризу, коли здається, що молока не вистачає.  Аби не допустити застійних процесів (лактостазу) потрібно зціджувати молоко. Лактостаз може спричинити чималі проблеми під час грудного вигодовування. Якщо вчасно не зреагувати на перші симптоми (підвищення температури, біль у грудях, поява твердих грудок  у грудях) може виникнути мастит – запалення молочної залози. Зціджування – процес не приємний та болісний.  Впоратися з проблемами під час лактації Вам допомагає молоковідсмоктувач.

  Силіконова насадка молоковідсмоктувача  масажує груди, імітуючи природний процес смоктання і стимулює рефлекс виділення молока.  Молоковідсмоктувач дбайливо зціджує молоко, та не викликає болісних відчуттів навіть коли материнські соски травмовані.

ТМ Canpol babies, європейський виробник аксесуарів для мам та немовлят, пропонує  молоковідсмоктувачі двох типів. 

  Молоковідсмоктувач ручний Basic від Canpol babies - неймовірно простий у використанні й збірці. Невелика кількість елементів дозволяє його легко мити й збирати. Він має воронку особливої ​​форми - для кращого прилягання до грудей, масажну насадку, яка  делікатно масажує груди, забезпечуючи комфортне зціджування та  ергономічну ручку, що дозволяє використовувати молоко відсмоктувач без додаткових зусиль.

Електричний Молоковідсмоктувач EasyStart Canpol babies має додаткові акумулятори. Завдяки цьому його можна використовувати як вдома, так і під час поїздки. Прилад оснащений силіконової масажною насадкою, яка ніжно масажує груди. Молоковідсмоктувач EasyStart Canpol babies забезпечує 2 фази зціджування, як при природному ссанні. Перша фаза стимулює потік молока з грудей, друга імітує повільне і глибоке смоктання. Молоковідсмоктувач дозволяє регулювати ритм і силу зціджування відповідно до індивідуальних потреб мами.

 

Насолоджуйтесь початком материнства разом з Canpol babies!