Фото - Молоковідсмоктувач - аксесуар для вдалого початку грудного вигодовування

Молоковідсмоктувач - аксесуар для вдалого початку грудного вигодовування

Збираючи сумку в пологовий, майбутні матусі часто думають чи варто купити молоковідсмоктувач та чи брати його в пологовий.  В перші добу після народження малюка у матусі виділяється лише молозиво.  На другу-третю добу починає «прибувати» молоко. Груди  ще не пристосовані до грудного вигодовування. Матуся відчуває неймовірну важкість, а іноді й біль. Якщо  малюк не має достатньо сили, щоб смоктати, або ж молока прибуває забагато, молоковідсмоктувач допоможе налагодити лактацію.

Груди звикають до своєї нової ролі протягом чотирнадцяти днів. Особливо на третю-п’яту добу вам може знадобитися пляшечка з соскою, яка не шкодить грудному вигодовуванню. Ви можете чергувати годування грудьми й вигодовування з пляшечки, щоб ваші груди поступово звикали до нової ролі й для профілактики лактостазу.

Лактостаз – це застій молока в протоках молочних залоз.  Найчастіше захворювання розвивається у жінок протягом перших тижнів після пологів. Саме лактостаз  - основна причина завершення грудного вигодовування в період новонародженості дитини (перші 28 днів). 

У нашому інтернет-магазині можна купити молоковідсмоктувач LOVI. Для сучасної мами він стане кращим помічником. Особливо на початку грудного вигодовування та в період лактаційних кризів, коли молока буде не достатньо.

Двофазний Електричний Молоковідсмоктувач LOVI Expert - експерт у розв'язанні проблем з лактацією: переповнені груди, застій молока, лактаційний криз. Він ніжно та якісно зціджує молоко, за допомогою інноваційної технології 3D Pumping. Силіконова насадка працює в технології 3D (масажує, стискає, відсмоктує) – ідеально імітує процес ссання: ефективно та ніжно.

Технологія силіконової насадки дозволяє стимулювати сосок повністю. Працюючи всією своєю поверхнею, спеціальна насадка масажує, стимулює та смокче сосок так само як це робить малюк. Його дизайн та функціональність, так само як і у двофазного молоковідсмоктувача, повторюють природний ритм ссання малюка.

 Купити молоковідсмоктувач до пологів - налагодити лактацію з перших днів

Молоковідсмоктувач необхідно купити ще до пологів. Бо саме на початку лактації з проблемою зіштовхуються 99% жінок. Це пов'язано з особливістю жіночих грудей. Але кожна матуся може успішно годувати дитину, користуючись необхідними аксесуарами й прислухаючись до свого самопочуття. У перші дні, коли прибуває достатня кількість молока, дитина багато спить. Мама відчуває важкість у грудях і біль. Саме молоковідсмоктувач допоможе полегшити болісні відчуття у грудях та успішно розпочати грудне вигодовування.  

Купити молоковідсмоктувач з безкоштовною доставкою можна у нашому інтернет-магазині.