Фото -  Мрієте виховати інтелектуала? Іграшки ТМ Tigres вам допоможуть

Мрієте виховати інтелектуала? Іграшки ТМ Tigres вам допоможуть

  Розвивати малюка найкраще з раннього дитинства. Саме з малого віку у малюка починають формуватися здібності, знання та вміння. Сьогодні існує велика кількість іграшок, які розвивають малят. Й найкраще купити розвиваючу іграшку-сортер, коли малюк почне впевнено сидіти. Розвиток карапуза відбувається під час тренувань дрібної моторики рук, логіки, мислення, уваги та посилення.

Що таке сортер?

 Відповідь закладена у самій назві – «сортування». Це невеликий контейнер у формі куба чи будиночка з отворами або виямками різних форм та розмірів. Малюку треба відсортувати предмети та розмістити їх у відповідні отвори. Суть гри полягає в тому, що дитині необхідно підібрати фігуру відповідно до прорізу.

Як вибрати сортер?

Сортери бувають різного рівня складності. Для найменших варто купити іграшку-сортера "Smart cube" від українського виробника ТМ Tigres.

 Сортер складається із 6 стінок з отворами різної форми та 18 різнокольорових фігурок у вигляді геометричних фігур.

  Щоб скласти куб, дитині потрібно з'єднати його стінки між собою. Крім того, в кожній стінці куба є 3 фігурних отвори, до якого потрібно підібрати фігурку відповідної форми і проштовхнути її всередину куба. Підбираючи фігурки під отвори, дитина вивчає форми і кольори, вчиться порівнювати і аналізувати, розвиває пам'ять і логіку. З елементів куба можна також складати інші конструкції.

  Яскраві кольори допоможуть малюку розвивати зорові навички, а велика кількість деталей - дрібну моторику рук. Дитина розвиватиме й тактильні відчуття, сприйняття форм. Фахівці стверджують, що ця іграшка сприяє швидкому розвитку творчих навичок у малюка. Адже чим швидше відбувається засвоювання кольору і форми предметів, тим раніше малюк перейде від плям на листку паперу до пізнаваних і зрозумілих малюнків. Іграшка розвиває творчий потенціал й інтелектуальні здібності.

Розвивайте крихітку з раннього дитинства разом з безпечними іграшками від українського виробника ТМ Tigres!