Фото - Набір з млинком та вітряком: оригінальне рішення  для гри з піском та водою

Набір з млинком та вітряком: оригінальне рішення для гри з піском та водою

Ігри з піском  - ефективний засіб для всебічного розвитку дітей.  Вони позитивно впливають на емоційний стан малечі, розважають та заспокоюють  Це – найпопулярніший вид ігор серед дошкільнят. Вони дозволяють дитині  відчувати себе впевненіше. Крихітка створює нове, не боїться ламати старе і щось змінювати. У пісочниці  оптимальні умови для розвитку творчого потенціалу дитини, активізації її просторової уяви, образно-логічного мислення, тренування дрібної моторики рук.  Пісочниця – це не просто ігрова зона. Це маленький мікросвіт, де дитина в процесі знайомства та гри з іншими дітьми  проходить соціальну адаптацію та формує образ світу за межами родини. Як тільки крихітка почне впевнено ходити, щоденні ігри в пісочниці з однолітками в теплу погоду, мають стати корисною звичкою. Особливо, якщо батьки планують віддавати крихітку до дитячого садка.

Гра у пісочниці цікавіша, якщо купити пісочні набори

Ліпити пасочки та гратися в піску щодня малечі цікаво. Але з часом дітям набридає і це заняття.     Щоб урізноманітнити гру  та провести весело час з користю в пісочниці допоможе набір для гри з піском та водою, який складається з 7 елементів:

-  основа – лоток розміром 36х36x12 см
-  елемент для кріплення млинка
-  млинок двокомпонентний з пропелером 
-  відеречко «Вежа» на 1л
-  лопатка та граблі
-  пасочка                                                                                                                                                                                                                            - маленький кораблик

Діти будуть в захваті від роботи млинка! Він кріпиться до стінки лотка й починає рухатися, якщо на нього зверху сипати сухий пісок чи лити воду.  У млинок вмонтований вітряк, який рухається разом з ним. Така іграшка буде цікавою й для старших діток. Батьки зможуть пояснити на простому прикладі роботу механізму під дією піску чи води.

Великий лоток можна використовувати як зручний стільчик . Стінки іграшки міцні. Тому на ньому малюк сидітиме разом з друзями. Для дівчаток основа набору може стати відмінним столиком! Влаштуйте пікнік у дворі. Скористайтеся дитячою посудкою, з якої можуть їсти й пити не лише іграшкові друзі. Або влаштуйте дітям риболовлю. Придбайте вудки з рибками. Рибки вибирайте невеликого розміру. Налийте у лоток воду. Покладіть туди рибки й кораблик. Хай діти ловлять рибки  й по одній транспортують  на кораблику до берега! Малеча  розвиватиме терпіння та координацію рухів. Можна влаштувати змагання між малюками зі смачними призами.  

В прохолодну погоду набором для піску малеча гратиметься у дома. Ліпитиме пасочки з кінетичного піску чи запускатиме кораблики. У лоток можна складати деталі набору й інші іграшки

Оформити замовлення в інтернет-магазині просто! Переглядайте іграшки, гортайте фото й натискайте кнопку «Купити» під фото. Наші менеджери зателефонують вам для уточнення деталей.

Якщо ви зробите замовлення до 15:00 ми відправимо іграшку того ж дня!