Фото - Текстильна лялька - найкраща іграшка для найменших!

Текстильна лялька - найкраща іграшка для найменших!

«Дочки-матері» - улюблена гра дівчаток в усі часи. Лялька – незамінна іграшка для дівчаток. Разом з лялькою дитина  проживає свої радощі й прикрощі, сварки й образи, програє ситуації й змінює їх фінал на позитивний. Це дозволяє малечі позбутися від тривожності і знайти душевну рівновагу. Саме за допомогою ляльок у дівчаток формується психіка. Граючись, маленька красуня наслідує поведінку своєї матусі.

Вчені прийшли до висновку, що ставлення дівчинки до ляльки може розповісти багато про що. Перш за все, про ставлення в сім'ї та дитячому садку. Якщо дитина в процесі кричить на ляльку, то це свідчить про те, що таку ситуацію крихітка переживала. Напевно батьки чи вихователі в процесі виховання кричать і карають дитину. Якщо ж дівчинка в процесі гри трепетно ​​ставиться до ляльки, то значить, вона росте в такому середовищі.  

Обираючи ляльку для дівчинки, звертайте увагу не лише на ціну та зовнішній вигляд, а й на якість й вікову категорію.

Для найменших красунь (до трьох років) обирайте текстильні ляльки. Без вставних елементів та прикрас, які дитина може проковтнути. Найкраще, щоб очки, носик на ротик були вишиті. Важливо, щоб іграшка була виготовлена з безпечних матеріалів й легко пралася.

Дизайнери ТМ Тіgres вигадали текстильні ляльки симпатичну «Софійку» та милого «Михайлика», вони абсолютно безпечні й створені для найменших діток:

  • 100% безпечна сировина
  • Розвивають тактильні відчуття
  • Ідеально підходять для комфортної гри
  • Гіпоалергенні
  • Гармонійне поєднання кольорів

.Дитина проводитиме з улюбленою лялечкою 24 години на добу. Неякісна продукція може містити токсичні речовини, здатні викликати отруєння або алергію у дитини. Іграшки українського виробника ТМ ТМ Тіgres відповідають усім стандартам якості, оригінальні та безпечні.

Купуйте у нас і будьте впевнені – ваші діти граються найкращими іграшками!