Фото - Вибираємо перший посуд для дитини

Вибираємо перший посуд для дитини

Вашому малюку скоро шість місяців? Він уже дуже дорослий, а це означає, що пора знайомити його з «дорослою їжею» та придбати перший посуд.  Адже лікарі-педіатри радять вводити перший прикорм саме у віці шість місяців.

 Психологи наголошують, що у дитини обов’язково має бути особистий посуд, це формує правильне відношення до гігієни та відчуття власного простору. Спочатку вам знадобляться: чашка, глибока тарілка, і ложечка. Найперше на що варто звернути увагу, вибираючи перший посуд для дитини – це матеріали з якого він зроблений. Радимо купувати посуд надійного виробника.  В інтернет-магазині Тигрес ви можете придбати сертифікований посуд для дитини відомого  бренду Canpol babies, якому довіряють мами у всьому світі.

Перший посуд для дитини має бути виготовлений з якісного харчового пластику, адже  скло, фарфор і кераміка - дуже крихкі матеріали і не підійдуть маленьким непосидам. Для шестимісячних малюків потрібна невелика яскрава тарілка з високими бортиками.  

  • Тарілки з присосками та  прогумованим дном ТМ Canpol babies – захищенні від ковзання та «аварійних» ситуацій. Щодо ложечок, то радимо придбати одразу дві. Одну давати дитині, а іншою годувати малюка. Так він, наслідуючи ваші дії, швидше навчиться самостійно їсти.  
  • Ложечки мають бути невеликого розміру, безпечної форми, щоб не травмувати чутливі ясна малюка, адже у цьому віці активно прорізуються зубчики.  
  • Замість чашки краще придбати  поїльник зі широкими ручками, зручними для маленьких долоньок. Кружечки-поїльники ТМ Canpol babies  мають антиковзке  дно. Спеціальна конструкція носика насадки не допускає випадкового витікання рідини з поїльника, що дуже зручно для маленьких діток. Кольорові малюнки привертатимуть увагу дитини й вона швидше навчиться самостійно пити та їсти.

Можна придбати ложечки, тарілку та поїльник окремо, а можна – купити одразу набір, так ви виховуватимете в малечі естетичні якості! Привчайте малюка їсти за столиком, кладіть поруч серветку, показуйте як нею користуватися. Повірте, найкращий приклад для дитини, це – батьки. Малюки будуть копіювати усе, що робите Ви й дуже скоро процес споживання їжі стане справжнім ритуалом для вашої сім’ї й саме від вас залежить чи малюк їстиме на кухні за столом, чи у вітальні перед комп’ютером!