Фото - Підголовники – аксесуари для подорожей

Підголовники – аксесуари для подорожей

Літо час відпусток та подорожей.  Улюблена  пора для любителів поплавати та позасмагати. Довгі перельоти, переїзди автобусом чи автомобілем втомлюють. Подорожуючи,  людина довго знаходиться в  не зручному положенні. Для комфортних подорожей  дизайнери ТМ Тіgres створили спеціальні подушки підголовники. Використання підголовника, допомагає знизити навантаження на шию і хребет, м'язи не затікають.

 «Лондон» «Мілан» «Нью-йорк» «Париж» та «Мілан»  -  колекція вишуканих підголовників  з елегантною вишивкою. Вони стануть окрасою не лише автомобіля, а й чудово доповнять домашній інтер’єр. Завдяки особливій формі, подушка облягає шию і м’яко підтримує голову, що забезпечує максимальний комфорт. Висота задньої частини подушки фіксує голову і шию в зручному положенні. Забезпечує оптимальний розподіл тиску тіла.  

Для справжніх патріотів дизайнери ТМ Тіgres розробили підголовник в національних кольорах, прикрашений маленьким сердечком і написом «Я люблю Україну». 

Жовто-блакитний підголовник – відмінний подарунок  та чудовий сувенір.

 

Подушки-підголовники ТМ Тіgres:   

  • знімають напругу з м’язів шиї;
  • знижують стомлюваність;
  • зберігають нормальний кровообіг, 
  • запобігає розвитку остеохондрозу.

Підголовники ТМ Tigres виготовлені з безпечної сировини, вони не викликають алергію  й зберігають форму після багаторазового прання.  Це незамінний аксесуар, з яким ваші подорожі стануть комфортніші. З підголовником зручно читати книжки та працювати за комп’ютером.  Ви можете придбати підголовники ТМ Тіgres у роздрібних магазинах, або ж замовити онлайн!

При купівлі підголовників для всієї сім’ї (від 600,00) доставка безкоштовна!