Фото - Підігрівач Canpol Babies – ідеальна температура їжі в будь-який час доби!

Підігрівач Canpol Babies – ідеальна температура їжі в будь-який час доби!

Купити підігрівач

Шлуночок немовля дуже чутливий. Правильна температура їжі сприяє легкому травленню. Надто холодна, або гаряча їжа може привести до проблем з животиком. Грудне молоко завжди має ідеальну температуру для дитини. Але якщо матусі треба відлучитися чи якщо крихітка на штучному вигодовуванні, підігрівач для пляшечок Сanpol babies  допоможе підігріти їжу до необхідної температури.

Для розігріву дитячого харчування в жодному разі не можна користуватися мікрохвильовою піччю. Їжу можна підігріти на водяній бані, однак важливо не перегріти, щоб не втратити усі вітаміни й мінерали. Для цього варто використовувати підігрівач Сanpol babies  

Він оснащений:

  • режимом підтримки постійної температури
  • точним термостатом з вбудованим запобіжником-вимикачем
  • ідеальний для більшості пляшечок з вузьким і широким горлом, а також для баночок з дитячим харчуванням
  • підходить для розігріву холодних страв і навіть заморожених продуктів

В перші місяці життя ви можете використовувати підігрівач  для розігріву грудного молока чи суміші. Для цього достатньо налити трішки води й вибрати необхідну температуру. Підігрівач підтримуватиме її поки ви купатимете маля, переодягатимете чи проводитимете гігієнічні процедури.

Підігрівач необхідний, якщо ваша крихітка на штучному вигодовуванні, адже малюка треба годувати кожні три години. Приготуйте суміш і поставте у підігрівач. Коли голодний малюк проснеться вночі його їжа буде готова й комфортної температури. Це означає, що крихітка не розбудить усіх голодним плачем, смачно поїсть й далі спатиме.    

Разом з підігрівачем додається контейнер з кришечкою. Скористайтеся ним для підігріву каші й твердої їжі, коли почнете догодовувати малюка у шість місяців.

Підігрівач Сanpol babies гарантує  рівномірне нагрівання дитячої їжі. Використання підігрівача дитячого харчування значно спрощує щоденне годування малюка і економить ваш час. Підігрівач автоматично вимикається, коли їжа досягає необхідної температури й вмикається, якщо вона охолоджується. Прилад економічний та безпечний.

Обирайте необхідні аксесуари Сanpol babies у нашому інтерне-магазині та насолоджуйтесь вдалим початком материнства!