Фото - Підігрівач для пляшечок LOVI – зручно для мами, корисно для малюка!

Підігрівач для пляшечок LOVI – зручно для мами, корисно для малюка!

Як правильно підігріти їжу для дитини

 Коли дитина на штучному вигодовуванні в матусь виникає питання, як правильно підігріти їжу?

Педіатри нагогошують, що підігрівати їжу для немовлят категорично не можна у мікрохвильовій печі.  Під час такого підігріву в дитячому харчуванні втрачається значна частина корисних елементів та поживних речовин.   Можна підігріти молоко на водяній бані, але в цьому випадку дуже складно досягти оптимальної температури 

Купити підігрівач – завчасно подбати про правильне та корисне харчування малюка!

Фахівці бренду LOVI створили інноваційний пристрій  - підігрівач для пляшечок

  За допомогою підігрівача ви розігрієте їжу за лічені хвилини. Пристрій утримуватиме необхідну температуру дитячого харчування протягом кількох годин.   Це дуже зручно, адже коли малюк прокинеться їсти вночі, вам не потрібно буде гріти їжу крихітки.!

Електричний підігрівач LOVI - це пристрій нового покоління, який виконує одразу чотири функції:

  1. Підігріває
  2. Підтримує температуру
  3. Розморожує
  4. Стерилізує

 Підігрівач LOVI розігріє 80 мл молока лише за дві хвилини! Прилад інтуїтивно зрозумілий та простий у використанні. Універсальний - до підігрівача підходить більшість пляшечок та баночок.  Розумний «гаджет» автоматично вимикається, коли у ньому буде недостатньо води. Завдяки  електричному підігрівачу LOVI,  їжа крихітки буде необхідної температури до десяти годин! Їжа, розігріта у підігрівачі, на відміну від мікрохвильової печі, зберігає усі  вітаміни та корисні речовини

 Купити підігрівач LOVI, чи замовити підігрівач онлайн з безкоштовною доставкою можна у нашому інтернет-магазині.

 Ми гарантуємо, що пристрій європейського бренду буде вашим   надійним помічником та допоможуть годувати малечу  їжею ідеальної температури!

 Підігрівач електричний для пляшечок  LOVI дозволяє швидко та рівномірно приготувати їжу для дітей ідеальної температури протягом декількох хвилин.  Незалежно від того, чи їжа була охолоджена в холодильнику чи  коли вона кімнатної температури, прилад  підігріє її швидко та рівномірно. Режим підтримки температури дозволяє давати їжу малечі саме тоді, коли   це необхідно. Підігрівач також полегшить розморожування їжі та пропарить пляшечку для годування та її аксесуари.

Купити підігрівач LOVI – насолоджуватися початком материнства!