Фото - Післяпологовий період комфортніший з ТМ Canpol babies

Післяпологовий період комфортніший з ТМ Canpol babies

Позаду залишилися 40 тижнів вагітності та пологи. Ваш організм виконав своє найголовніше завдання і тепер Ви - щаслива матуся найгарнішої крихітки, тому маєте піклуватися про себе вдвічі більше ніж раніше.

Одразу після пологів для матусь настає важливий період переходу від вагітності до післяпологового життя. І незалежно від того, наскільки легкими були Ваші пологи, перші шість тижнів після народження дитини вважаються відновними.  У цей час у Вас можуть виникати нові симптоми. І навіть якщо вагітність була не проблемною, а пологи легкі, мамине тіло все одно потребує турботи й уваги.

Одразу після народження маля, в матусь починаються кров’янисті виділення: лохії, які тривають до шести тижнів. Лохії складаються із залишків крові, тканин з матки і слизу. Найсильніші виділення протягом перших трьох-десяти днів, потім вони зменшуються. Змінюється і колір виділень - від червоного до рожевого, від коричневого до жовтувато-білого. У цей період користуватися тампонами заборонено, тому використовуйте прокладки. У перші дні після пологів, коли кровотеча особливо рясна, радимо користуватися спеціальними прокладками ТM Canpol babies. Вони володіють високою поглинаючою здатністю. Широка, профільована форма, а також тонка структура гарантують непомітність і ефективний захист. Широка клейка смужка утримує прокладку на місці. М'який верхній шар щільно прилягає до наповнення, не розшаровується, запобігає прилипанню до шкіри й її подразненню. Супер абсорбент швидко вбирає рідину, утримує вологу всередині прокладки та нейтралізує запах.

 Якщо через п’ять днів Ви помічаєте великі згустки крові або у Вас кровоточить більше ніж по одній прокладці кожну годину, обов'язково зателефонуйте своєму лікарю, щоб виключити післяпологову кровотечу.

Будьте уважні до своїх грудей. Обов'язково носіть зручний бюстгальтер для годування без кісточок. Якщо Ви маєте проблеми, насадки на соски EasyStart чудове рішення  при плоских або втягнутих сосках. Насадки забезпечують відчуття комфорту і дозволяють безболісно продовжити грудне вигодовування. Крім того, насадки оберігають потріскані й чутливі соски та прискорюють їх загоєння. Насадки на сосок виготовлені з ультра тонкого, м'якого силікону, який не змінює смак і запах молока. Завдяки спеціальній зручній формі насадки, дитина торкатиметься носиком до Ваших грудей і відчуватиме їх тепло.

Не забувайте відпочивати. Для того щоб у Вас було достатньо сил та молока для дитини, Вам необхідний повноцінний відпочинок. Залучайте до догляду за немовлям тата крихітки, дідусів та бабусь. Намагайтеся подрімати вдень разом з дитиною.  Прислухайтеся до свого самопочуття й не ігноруйте тривожні симптоми. Хай Ваш післяпологовий період буде легким й не затьмарює щасливий початок материнства!