Фото - Постільна білизна ТМ Tigres – комфорт з перших днів життя!

Постільна білизна ТМ Tigres – комфорт з перших днів життя!

Сучасні батьки не дуже вірять забобонам й купують усі необхідні речі для малюка у третьому триместрі вагітності. Зазвичай саме після тридцяти тижнів у мам починається період «гніздування». У цей час у будинку може початися зовсім не планований ремонт. Або мамі захочеться зробити кардинальну перестановку меблів, чи оновити гардини. Але найголовніше: матуся починає активно готувати місце для своєї крихітки й разом з татусем вони обирають перші речі для спадкоємця. Якщо ви чекаєте на появу малюка, не позбавляйте себе неймовірної насолоди вибирати візочок, ліжечко, перший гардероб та постільну білизну для крихітки. Ваші позитивні емоції обов’язково передадуться дитині й вона відчує, як ви її чекаєте.

Дитяче ліжечко необхідне з народження. Адже з перших днів життя у малюка має бути своє місце для сну. Окрім того, що ліжечко з усіма аксесуарами має гармонувати з дитячою кімнатою, варто звернути увагу на якість постільної білизни. Адже немовля проводитиме у ліжечку значну частину часу й чутлива шкіра дитини постійно контактуватиме з постільною білизною.

Постільна білизна для дитини повинна бути виготовлена з натуральної тканини. Для малят не підходять синтетичні тканини. Вони погано пропускають повітря, не вбирають вологу й електризуються. Виробники пропонують постільну білизну для дітей з бавовни, бязю і батисту. Найпоширенішою тканиною залишається бавовна - завдяки своїй м'якості, легкості та чудовим гігроскопічним властивостям.

Обирайте постільну білизну пастельних відтінків з милим дитячим малюком, який не збуджуватиме маля.

У нашому інтернет-магазині ви можете купити постільну білизну для малюків, виготовлену зі 100% бавовни. Постільна білизна ТМ Tigres приємна на дотик, добре пропускає повітря, дозволяючи шкірі дитини дихати. Вона не викликає алергію, відмінно вбирає вологу і підтримує природний баланс температури тіла малюка. Постільна білизна ТМ Tigres приємна та комфортна для дитини. Щільність і міцність дозволяє їй витримувати багаторазові прання без втрати форми. Для наповнення виробник використовує безпечне силіконізоване волокно. Балдахін виготовлений з фатину. Дитяча постільна білизна ТМ Tigres відповідає стандартам якості ДСТУ 3119-95.

Ніжні відтінки, малюнки та аплікації у вигляді симпатичних звіряток й казкових персонажів сприятимуть спокійному та здоровому сну.

Дитяча постільна білизна від  ТМ Tigres створить неповторну атмосферу затишку, спокою і радості в дитячій кімнаті. У нашому інтернет-магазині діють спеціальні ціни на постільну білизну українського виробника.

Здорових та комфортних снів вам і вашому малюку!