Фото -  «Поєднайко» - безпечний конструктор для  найменших

«Поєднайко» - безпечний конструктор для найменших

  Конструктори- універсальні іграшки, з якими діти різного віку можуть грати годинами. Конструювати подобається й однорічним малюкам,  і підліткам. Головне, купити конструктор, який відповідатиме віковим потребам й фізичним здібностям дитини.

   Якщо купити конструктор у інтернет-магазині у подарунок – ви придбаєте найпопулярнішу розвиваючу іграшку цікаву й для хлопчиків і для дівчаток.  Конструктор розвиває фантазію, дрібну моторику рук, пам’ять, увагу та терпіння. Граючись, діти вчаться та пізнають світ!

   Сьогодні дуже популярні конструктори Лего, але ми радимо звернути увагу на іграшки українського виробника ТМ Tigres. Вони виготовлені з безпечної  сировини й барвників, що застосовуються у харчовій промисловості. У нашому інтернет-магазині, ви можете купити конструктор для своєї дитини, на подарунок, або у навчальний заклад. Адже іграшки українського виробника відповідають українським стандартам якості й мають знак відповідності.

  Дитина втрачає інтерес до іграшки, якщо вона занадто легка, або навпаки, занадто складна. Тому, перед  тим, як купити конструктор, обов’язково зверніть увагу на вікову відповідність. 

  Для найменших варто купити конструктор «Поєднайко». Іграшка складається з великих елементів, які легко з’єднуються між собою. Навіть однорічний малюк зможе складати найпростіші конструкції й розвивати найважливіші вміння. Ця іграшка підходить для дітей 1+, бо не містить дрібних елементів. Деталі іграшки природних кольорів. Граючись, ви легко зможете вивчити з крихіткою чотири кольори та щодня тренувати зорову пам’ять.

  Конструктор «Поєднайко», що складається з 9 елементів дозволяє створювати будинок, кубик, килимок, гараж для авто.  Такий конструктор можна купити в інтернет-магазині, як тільки малюк навчиться сидіти. Деталі конструктора обтічної форми.  Навіть, якщо малюк використовуватиме іграшку у якості гризунця, це абсолютно безпечно й безболісно для чутливих дитячих ясен. Деталі іграшки можна порозкидати по кімнаті й стимулювати малюка повзати.

Іграшка конструктор «Поєднайко» 13 елементів та на 16 елементів  - дозволить  більше  фантазувати й створювати різні фігури.

  Іграшка-конструктор «Поєднайко» з 25 елементів  в наборі має оськи й чотири колеса. З конструктора можна скласти велику  машинку. Уявіть, радість малюка коли він самостійно складе справжню машинку чи будівельний кран ! Веселі емоції та схвальні відгуки батьків - найкраща мотивація для дітей у дванадцять місяців. Не забувайте хвалити малюка навіть, якщо він лише з’єднав два елементи.

Чим більше елементів у конструктора, тим більше в дитини  можливості фантазувати.

Вчіть дитину складати іграшки одразу після гри.  Але якщо раптом наступити на деталь, яку не склали у коробку, вона не завдасть болю й не зламається.

«Поєднайко»  - одна з найкращих іграшок для розвитку раннього розвитку дітей.

Купуйте іграшки відповідно до віку. Грайтеся та розвивайтеся.