Фото -  Соски LOVI: для щасливого материнства й здорового дитинства

Соски LOVI: для щасливого материнства й здорового дитинства

Годування грудьми - запорука міцного здоров'я малюка і спокою мами. Але цей процес часто пов'язаний з багатьма труднощами, від яких страждають і мама, і дитина. На допомогу сучасним матусям приходять нові технології. Вони не втручаються в природний процес, а допомагають забезпечити необхідний комфорт і отримувати від годування задоволення вже на початкових етапах. І одним з таких пристосувань є динамічна силіконова соска LOVI.

Що таке динамічна силіконова соска і чи потрібна вона саме вам?

Динамічна соска LOVI дуже схожа по тактильним відчуттям на сосок матері. Завдяки цьому дитина буквально миттєво звикає до неї і не відчуває стресу. Важливо, що силіконові соски не мають смаку і запаху, а термін служби значно перевищує латексні. Крім того, динамічні соски LOVI сприяють:

  • правильному розвитку ротової порожнини;
  • розвитку мовних м'язів з перших днів життя;
  • формування правильного прикусу дитини;
  • а також спонукають дитину правильно складати губи і дихати через ніс, крім того, унікальна система циркуляції повітря запобігає появі коліків у новонароджених.

 Як це працює?

Динамічна соска LOVI складається з двох неоднорідних шарів:

1.Товстий шар біля основи

2. Тонкий шар на кінці

Особливість полягає в тому, що тонкий шар має здатність видовжуватися, чим стимулює м'язи ротової порожнини дитини до більш активної роботи. Призначення основи - запобігати кусанню й служити надійною опорою для губ дитини. Завдяки цій, здавалося б, простій технології, соски для немовляти не порушують смоктального рефлексу і допомагають набагато швидше налагодити здорове харчування.

Соска показана всім,бо не перешкоджає грудному вигодовуванню - немовля приймає її за груди матері. Це допомагає об'єднати грудне вигодовування з годуванням з пляшечки. Відповідно до рекомендацій виробника, слід замінювати силіконову соску раз в 2 місяці.

Чому соска для дітей LOVI заслуговує довіри

Бренд LOVI створює свою продукцію за тісної співпраці з провідними фахівцями, які займаються проблемами лактації, неонатології, нейрологопедіі тощо. Всі вироби  LOVI  тестуються виробником в Європі і проходять випробування спочатку в лабораторних умовах, а потім перевірку в великих групах новонароджених дітей. Тільки після цього надходять у продаж, і тільки ті продукти, які показали найвищий результат.

Всі аксесуари, включаючи соски, що випускаються під брендом LOVI, відповідають найвищим екологічним стандартам і розроблені відповідно до рекомендацій провідних європейських педіатрів і неонатологів. Результатом такого скрупульозного підходу є наявність великої кількості професійних нагород і, що набагато важливіше, визнання мам по всьому світу. У нас ви можете вибрати силіконові динамічні соски LOVI, а також інші аксесуари відомої європейської марки.