Фото -  Прорізувачі Canpol babies полегшать біль та розважать малюка

Прорізувачі Canpol babies полегшать біль та розважать малюка

 

Період, коли в дитини ріжуться зуби, батьки запам’ятають надовго. Хоч у деяких малюків цей процес не помітний, і перші зубчики мама помічає під час годування, все-таки більшість дітей  стають дратівливими, погано їдять та сплять. Підвищується температура тіла, турбують ясна та рясне слиновиділення. Щоб полегшити цей стан існують прорізувачі,  для зубів. Вони  заспокоюють свербіння і біль в яснах і допомагають зубчикам швидше і легше пробитися. Яскраві дизайни прорізувачів, створені, щоб відвернути увагу малюка від больових відчуттів та розважити

Які прорізувані пропонують виробники?

Еластичні прорізувані.

Еластичні прорізувані підходять для найменших. Вони легкі та гнучкі, ідеально підходять для маленьких ручок.  Гумові вставки мають рельєфне тиснення, що полегшує свербіж ясен під час прорізування зубчиків. Еластичний прорізував «Сонечко»  ТМ Canpol babies – яскравий аксесуар для  маленького сонечка. Випускається у двох ніжних колірних комбінаціях: білий, салатовий, жовтий з рожевим або білий, салатовий, жовтий з блакитним.
Для вашого маленького сонечка!

Водні прорізувачі для зубів

Водяні прорізувані наповнені дистильованою водою і їх необхідно потримати трохи в холодильнику. Принцип роботи таких прорізувачів – холодна рідина, яка моментально заспокоює роздратовані ясна дитини. Зверніть увагу, що ці прорізувачі не можна заморожувати або кип'ятити. Їх легко утримувати

Водний прорізувач для зубів Їжачок ТМ Canpol babies охолоджує і масажує запалені ясна.
Він виготовлений з нетоксичних матеріалів. Неоднорідна поверхня допомагає заспокоювати біль в яснах. Розроблено так, щоб його було легко і зручно хапати і утримувати маленькими ручками.
Прорізувач створений у вигляді милого їжачка і обов'язково викличе радість у малюка.

Брязкальця-зубогризки

Яскраві, зубогризки-брязкальця  допомагають не лише зубчикам  прорізатися, але дають дитині можливість пограти. Брязкальце ТМ Canpol babies «Магічну зірку» легко і зручно тримати в маленьких ручках. Різноманітні форми й кольори стимулюють уяву дитини й сприяють його розвитку зорової координації та дрібної моторики рук. 

 Брязкальце-зубогризка Квіточка - класичне поєднання 2 функцій  в одній іграшці. Зубогризка допомагає заспокоїти біль в яснах, а брязкальце - розважити дитину. Дизайн "рожева квіточка" робить його ідеальним подарунком для дівчаток. Брязкальце-зубогризка виготовлена з м'якого нетоксичного пластику з дистильованою водою. Просто потримайте її трохи в холодильнику - і дайте своїй дитині.

 Ви можете бути впевнені в безпеці зубогризкок  для вашої дитини, бо всі вони виготовлені з нетоксичного матеріалу –  кращих традиціях Canpol babies. Хай зубчики у вашої дитинки прорізуються весело та без сліз!