Фото - "Розумний будиночок"  – інтелектуальний майданчик для малюка

"Розумний будиночок" – інтелектуальний майданчик для малюка

   Увагу однорічного непосиди неможливо надовго утримати. Юного дослідника цікавить усе! Дитину приваблюють яскраві предмети, шухляди, різноманітні коробки. Малюк росте, розвивається й запам’ятовує усе, що чує та бачить. Коли дитина навчиться ходити, вона  «допомагатиме» вам не лише прибирати, а й куховарити.

 У цей час важливо купити дитині розвиваючі іграшки, які утримуватимуть увагу малюка й розвиватимуть найнеобхідніші вміння. Іграшки мають бути безпечні , адже крихітка обов’язково спробує їх на смак. Без гострих кутів, щоб не пошкодити чутливі ясна. З якісної пластмаси та гіпоалергенних барвників.  

                                                                                                                                                                                                                            

  "Smart house" - розумний будиночок для розвитку малюка!

     Ця іграшка - справжній інтелектуальний майданчик. Кожна частина будиночка - повноцінна окрема іграшка.

  •  Рахівниця
  •  Сортер
  •  Годинник
  •  Планшетка з цифрами та буквами
  •  Планшетка з зображенням тварин, фруктів та транспорту

   Малюк гратиметься будиночком та розвиватиме дрібну моторику рук, увагу, пам’ять, посидючість, познайомиться з формами та кольорами. Завдяки своїй функціональності, іграшка довго утримуватиме увагу дитини й спонукатиме до гри.

  Будиночок можна розкласти на планшетки й давати їх по черзі.Обов’язково покажіть, як гратися іграшкою, як вставляти фігури у відповідні отвори. Називайте кольори, цифри та букви, а також назви тварин, фруктів та транспорту. Так ви розвиватимете пам’ять малюка та його уважність. Вчіть додавати на рахівниці. Перебираючи пальчиками дрібні елементи, малюк розвиватиме дрібну моторику рук, яка відповідає за розвиток мовлення.

   Дітям важко зрозуміти годинник. Але якщо ви поставите планшетку з циферблатом і щоразу виставлятимете й називатимете  певний час, коли снідаєте, обідаєте, вечеряєте, йдете спати, то малюк з часом зрозуміє його принцип й навчиться орієнтуватися в часі.

  Якщо замовити розвиваючий будиночок  онлайн, ви отримаєте одразу п’ять іграшок за ціною однієї!

Усі розвиваючі іграшки ТМ Tigres з маркуванням 1+ якісні та безпечні, відповідають українським та європейським знакам якості й мають необхідні сертифікати.

Купуйте українські іграшки й будьте впевнені - ваші діти граються найкращими іграшками!